G-Star polo geel

D11595-5864-504 22
Deel dit artikel
Art.nr:
D11595-5864-504 22
EAN:
8720346152790
Merk:

Omschrijving

Over G-Star

Denim. Het is onze passie. Het zit in ons bloed. Maar we zijn niet zomaar een denimmerk. We zijn RAUW. Sinds 1989 verleggen we de grenzen van denimdesign en manifesteren we onze eigen toekomst van denim.
 
Hardcore Denim is de filosofie die ons ertoe aanzet om vakmanschap uit te vinden, te verkennen en naar een ander niveau te tillen. Tot in het kleinste detail en met de overtuiging dat er geen limiet is aan wat denim kan. Met innovatie, duurzaamheid en creativiteit als kern, streven we ernaar om baanbrekende stijlen te brengen en industriestandaards uit te dagen, terwijl we voortdurend proberen onze impact op mens en planeet te verbeteren.

G-Star vind je bij Steegenga Mode

De nieuwste collectie van G-Star hangt nu bij ons in de winkel. Onze winkel is gevestigd in Balk, in het zuidwesten van Friesland. Naast G-Star vind je bij ons méér dan 100 andere prachtige modemerken voor mannen en vrouwen. Kom langs in Balk en geniet van de gezellige sfeer en persoonlijke aandacht. Heb je een aankoop gedaan of moet je er nog even over nadenken? Geniet dan van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers in ons Café. En parkeren is op ons parkeerterrein achter de winkel altijd gratis!

Bekijk meer G-Star