Fabienne Chapot Blouse Meggie

Deel dit artikel
Art.nr:
CLT-36-BLS-AW22
EAN:
8719561226003

Omschrijving

Fabienne Chapot Blouse Meggie

Deze leuke groene blouse van het dames merk Fabienne Chapot ligt nu bij ons in de winkel. De nieuwe collectie van Fabienne Chapot is net binnen en wat hebben we weer prachtige items mogen ontvangen! Kom jij snel langs?

 
Over Fabienne Chapot

Wij zijn hier om kasten op te fleuren!
 
Wij zijn Fabienne Chapot, een modemerk geboren en getogen in Amsterdam. We geven de voorkeur aan in-house ontworpen prints, rijke kleuren, vrouwelijk maatwerk en eigenzinnige details. We hebben een zwak voor goede verhalen en een positieve insteek.
 
Fabienne begon haar gelijknamige merk onder de naam Fab. In 2006. Het merk is begonnen als accessoire merk, voornamelijk gericht op tassen, schoenen en accessoires. Haar visie om een ​​gedurfde en kleurrijke draai te geven aan het destijds nogal grijs en zwart getinte accessoire spectrum sloeg al snel aan. In 2016 besloot ze het label te rebranden en een ready-to-wear collectie te lanceren. Het gedurfde en kleurrijke merk-DNA vormt vandaag de dag nog steeds de kern van ons bedrijf.
 
Wij geloven in het inspireren van alle vrouwen om zich op hun best te voelen. Het beste over zichzelf en hoe ze eruitzien, zodat ze kunnen zijn wie ze willen zijn en het beste kunnen presteren in het leven.

Bekijk meer Fabienne Chapot