Secrid miniwallet Crisple

€ 65,00
Merk:
EAN:
2013016667691
Merk:

Specificaties

Het leer van onze wallets heeft geen regelmatige verzorging nodig.Het leer van onze wallets heeft geen regelmatige verzorging nodig.

Als jouw wallet vies of nat is geworden kun je de volgende stappen ondernemen om het uiterlijk van het leer te waarborgen.Als jouw wallet vies of nat is geworden kun je de volgende stappen ondernemen om het uiterlijk van het leer te waarborgen.
Waterafstotende leersoortenWaterafstotende leersoorten
Deze leersoorten kunnen door hun behandeling met een vochtige doek worden afgenomen. Het is onwaarschijnlijk dat het water of andere stoffen absorbeert. Het is niet nodig het leer in te vetten. Dit zal alleen oppervlakkig het leer behandelen en kan zelfs afgeven wanneer het in contact komt met kleding.Deze leersoorten kunnen door hun behandeling met een vochtige doek worden afgenomen. Het is onwaarschijnlijk dat het water of andere stoffen absorbeert. Het is niet nodig het leer in te vetten. Dit zal alleen oppervlakkig het leer behandelen en kan zelfs afgeven wanneer het in contact komt met kleding.

Omschrijving

Secrid miniwallet Crisple

De perfecte alleskunnerDe perfecte alleskunner

Klein van formaat en verrassend groot in opslagcapaciteit. De Miniwallet combineert het beste van twee werelden. De omhulsel bevat bankbiljetten, bonnetjes en kaarten, terwijl de aluminium Cardprotector het mogelijk maakt om kaarten met één simpele beweging uit te schuiven en ze te beschermen tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie (RFID-safe).Klein van formaat en verrassend groot in opslagcapaciteit. De Miniwallet combineert het beste van twee werelden. De omhulsel bevat bankbiljetten, bonnetjes en kaarten, terwijl de aluminium Cardprotector het mogelijk maakt om kaarten met één simpele beweging uit te schuiven en ze te beschermen tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie (RFID-safe).

Draagt

4 verdikte of 6 platte kaarten4 verdikte of 6 platte kaarten
4 extra kaarten4 extra kaarten
BankbiljettenBankbiljetten
VisitekaartjesVisitekaartjes
BonnetjesBonnetjes