PME-Legend T-Shirt PTSS2304563

€ 39,99 € 19,99
Art.nr:
PTSS2304563 7003
Wit
Merk:
EAN:
8720672218795
Merk:

Omschrijving

PME-Legend T-Shirt PTSS2304563

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met het PME Legend T-shirt, speciaal ontworpen voor de moderne man. Dit kledingstuk is meer dan slechts een toevoeging aan je garderobe; het is een statement van klasse.

Dit PME Legend T-shirt is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaamheid als draagcomfort garanderen. Met een klassieke pasvorm, ronde hals en korte mouwen belooft dit shirt optimaal comfort voor iedere gelegenheid. De prominente print op de voorzijde, met het opschrift "Pilote", "Freedom Unlimited Flying Legend" en beeltenis van klassieke propellorvliegtuigen, weerspiegelt de avontuurlijke geest van het merk. De subtiele branding van PME Legend zorgt voor een authentieke touch.

Kenmerkend aan dit T-shirt is de tijdloze uitstraling die aanzet tot veelzijdige combinatiemogelijkheden. Het witte doek dient als perfect canvas voor de gedetailleerde blauwrode print, die naadloos aan te passen is aan zowel een casual jeans look als een meer geklede outfit met een blazer. Dit kledingstuk is een ideale keuze voor diverse sociale en professionele settings, waarbij het comfort en stijl moeiteloos verenigt.

PME Legend shop je bij Steegenga Mode in Friesland

PME Legend staat bekend om zijn robuuste designs die geïnspireerd zijn door de luchtvaart, gericht op de moderne avonturier. Elk kledingstuk is ontworpen met aandacht voor kwaliteit en draagbaarheid, wat zichtbaar is in de PME-Legend T-Shirt PTSS2304563. Verzeker je van dit iconische T-shirt via de webshop of in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland.