Vanguard Polo KM VPSS2305882

€ 79,99 € 39,99
Art.nr:
VPSS2305882 4084
Bruin
Merk:
EAN:
8720672224079
Merk:

Specificaties

body: 100% cotton

Omschrijving

Vanguard Polo KM VPSS2305882

Ontdek de tijdloze klasse van deze Vanguard Polo KM VPSS2305882, speciaal vervaardigd voor de hedendaagse heer. Met zijn onberispelijke design markeert dit kledingstuk de start van je vernieuwde garderobe.

Dit elegante poloshirt is gemaakt van een hoogwaardige stof die zowel comfort als duurzaamheid biedt. De verfijnde kraag en knoopsluiting heffen de traditionele polo naar een hoger niveau, terwijl het Vanguard-logo subtiel op de borst het merkbeeld compleet maakt. De pasvorm is speciaal afgestemd voor een optimale uitstraling en bewegingsvrijheid. Kortom, een kledingstuk dat zowel vrijetijds-luxe uitstraalt als functioneel meebeweegt met je dagelijks leven.

Deze polo toont een stijlvolle tint, die moeiteloos te combineren is met verschillende kledingstukken en accessoires, uiteenlopend van jeans tot kaki chino's. Draag het tijdens een informele bijeenkomst of als een verfijnde touch voor je dagelijkse outfits – de veelzijdigheid kent geen grenzen.

Vanguard shop je bij Steegenga Mode in Friesland

Vanguard is synoniem voor kwaliteit en een stoere, doch elegante stijl. Deze polo is een getuigenis van het vakmanschap dat je van Vanguard mag verwachten. Verkrijgbaar via onze webshop of in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland, waar je een persoonlijke service en een uitgebreide collectie vindt.