Roberto Sarto T-Shirt 331153-F851

€ 79,99 € 39,99
Art.nr:
331153-F851 F851
EAN:
8718218577918

Specificaties

%95 Viscose, %5 Elastane

Omschrijving

Roberto Sarto T-Shirt 331153-F851


Ontdek de elegante charme van dit Roberto Sarto T-shirt. Een perfecte toevoeging aan de garderobe van iedere stijlvolle dame.


Dit Roberto Sarto T-shirt combineert comfort met verfijning. De soepele stof drukt een stempel van kwaliteit uit, terwijl het tijdloze ontwerp moeiteloos klasse uitstraalt. De hooggesloten kraag en de subtiele knoopsluiting geven het kledingstuk een moderne twist, waardoor het naadloos aansluit bij zowel formele als casual gelegenheden. Het effen kleurenpallet prikkelt de verbeelding en biedt onbegrensde combinatiemogelijkheden.


Voor een ongekende stijlvolle uitstraling, is dit kledingstuk een waar kunstwerk. Met een frisse, levendige kleur die de trends van het seizoen weerspiegelt, is het een essentieel item voor wie de mode op de voet volgt. Draag dit kledingstuk bij een familiebijeenkomst of een gezellige lunch met vriendinnen en straal vertrouwen en elegantie uit.


Roberto Sarto shop je bij Steegenga Mode in Friesland


Ervaar de luxe van Roberto Sarto, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en elegantie. Elk kledingstuk is een belofte van vakmanschap en stijl. Te koop via de webshop of in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland, waar iedere stijlvolle dame zichzelf kan trakteren op iets bijzonders.