Reset Bodywarmer MR01211241

€ 199,95
Art.nr:
MR01211241 5120
Blauw
Merk:
EAN:
8712423464254
Merk:

Specificaties

41% polyester 29% cotton 30% polyamide, water repellent

Omschrijving

Reset Bodywarmer MR01211241


Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van deze elegante Reset bodywarmer, een must-have voor de garderobe van elke moderne dame.


Deze bodywarmer, ontworpen voor heren, is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van een stijlvolle kraag en praktische ritsluiting voor optimaal gemak. Het kledingstuk heeft een strakke afwerking en bevat een kenmerkend logo op de borst, wat bijdraagt aan de exclusieve uitstraling. Met zijn lichte gewicht is het ideaal voor overgangsweer en biedt het de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.


Zijn eigentijdse design valt perfect samen met de huidige casual-chique trend, waarbij comfort en stijl samenkomen. Deze Reset bodywarmer sluit naadloos aan bij een smart-casual kledingstijl en is bij uitstek geschikt om te dragen naar informele gelegenheden of een ontspannen wandeling in de stad.


Reset shop je bij Steegenga Mode in Friesland


Reset is synonym met kwaliteit en stijl en dit kledingstuk bevestigt dat eens te meer. Met zijn onberispelijke ontwerp en aandacht voor detail is de Reset bodywarmer een statement van goede smaak. Dit artikel is beschikbaar via de webshop of fysiek te bewonderen in de winkel van Steegenga Mode in Friesland.