MEYER Broek Chicago 1-5060

€ 129,99
Art.nr:
Chicago 1-5060 46 Rost
Bruin
Merk:
EAN:
4067712234815
Merk:

Specificaties

96% katoen, 4% Elastaan

Omschrijving

MEYER Broek Chicago 1-5060


Ontdek de essentie van verfijning met de MEYER Broek Chicago 1-5060, speciaal ontworpen voor de eigentijdse man. Deze stijlvolle herenbroek vormt de perfecte basis voor elke garderobe.


Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze broek zowel comfort als duurzaamheid. De subtiele details, zoals de elegante sluiting en de zorgvuldig geplaatste zakken, weerspiegelen het vakmanschap van het merk Meyer. Glamour en functionaliteit ontmoeten elkaar in dit kledingstuk, dat is verrijkt met een kleurrijk binnenwerk en een discreet embleem dat de authenticiteit garandeert.


Deze pantalon straalt een onberispelijke stijl uit die past bij zowel formele als informele gelegenheden. Het is niet alleen een veelzijdig kledingstuk, maar ook een blijk van goede smaak en aandacht voor detail die de heren van vandaag waarderen.


Meyer shop je bij Steegenga Mode in Friesland


Dit vooraanstaande merk staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en perfecte pasvorm. De MEYER Broek Chicago 1-5060 is een toonbeeld van deze reputatie en is beschikbaar via onze webshop en in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland. Ervaar zelf de perfectie en het comfort dat Meyer te bieden heeft.