Monari Vest 408292

€ 149,99
Art.nr:
408292 191
Beige
Merk:
EAN:
4052269803645
Merk:

Specificaties

96% katoen, 4% polyester

Omschrijving

```html

Monari Vest 408292


Ontdek de charme van het moderne comfort met de verfijnde Monari Vest 408292. Dit kledingstuk belooft een verrijking van je garderobe te zijn met zijn tijdloze elegantie.


Dit Monari vest is de perfecte aanvulling op je garderobe voor zowel casual als formele gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het vest een heerlijk zacht draagcomfort. Het vest trekt de aandacht met zijn subtiele perforaties, die een luchtig en verfijnd detail toevoegen aan het ontwerp. Een elegante omslagkraag en de handige steekzakken zorgen voor praktische elegantie, terwijl de open voorkant het moeiteloos en veelzijdig maakt om te stylen.


Zowel de doordachte compositie als het onberispelijke ontwerp benadrukken dat de Monari Vest 408292 ontworpen is met stijl en kwaliteit in gedachten. De heldere kleur en het minimalistische motief verankeren dit vest in de hedendaagse trends en maken het een uitstekende keuze voor een stijlvolle doch ingetogen look. Voor een lunch met vriendinnen of een avondvoorstelling, dit vest kan prachtig gecombineerd worden met een strakke broek en elegante schoenen.


Monari shop je bij Steegenga Mode in Friesland


Monari staat synoniem voor een verfijnd gevoel van stijl en kwaliteit. Elk ontwerp van Monari, waaronder dit elegante vest, is een getuigenis van vakmanschap en oog voor detail. Je vindt dit prachtige kledingstuk en andere stukken uit de zorgvuldig samengestelde collectie in de webshop of in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland.


```