Another Woman Polo 412249-H697

€ 79,99
Art.nr:
412249-H697 H697
EAN:
8718218612534

Omschrijving

Another Woman Polo 412249-H697


Ontdek de onberispelijke mix van comfort en stijl met de Another Woman Polo 412249-H697, speciaal ontworpen voor de stijlvolle vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en elegantie.


Dit prachtige kledingstuk, vervaardigd van een soepele stof, biedt een perfecte combinatie van een klassieke uitstraling met een moderne twist. De subtiele V-hals en de geraffineerde korte mouwen verrijken uw dagelijkse ensemble, terwijl het aangename materiaal u gedurende de hele dag optimaal comfort verzekert. Another Woman heeft wederom een harmonieuze balans tussen chic en casual weten te bewerkstelligen, waardoor dit kledingstuk een onmisbaar item is in uw garderobe.


In dit ontwerp komt de kenmerkende elegantie van Another Woman volledig tot zijn recht, met een slimme snit die de volwassen vrouwelijke vorm flatteert. Het kledingstuk is ideaal te combineren met zowel een klassieke pantalon als een vlotte jeans, waarmee je moeiteloos van een zakelijke naar een informele look schakelt. Perfect voor een dag op kantoor of een ontspannen weekenduitje.


Another Woman shop je bij Steegenga Mode in Friesland


Another Woman staat synoniem voor kleding die de moderne vrouw niet alleen stijlvolle ontwerpen biedt, maar ook comfort en zelfvertrouwen. Elk kledingstuk, inclusief deze prachtige polo, is een weerspiegeling van hun toewijding aan kwaliteit en de hedendaagse vrouw. Te koop via de webshop of in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland, waar service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.