Omschrijving

Profuomo Accessoire PPVA10034E


Verrijk je garderobe met een tijdloze toevoeging waar elke man van profiteert. Ontdek de klasse van een Profuomo heren accessoire.


De Profuomo Accessoire PPVA10034E is een toonbeeld van vakmanschap en stijl. Vervaardigd van hoogwaardig materiaal biedt deze das zowel kwaliteit als comfort. De verfijnde afwerking en subtiele details, zoals een ingeweven patroon, maken dit kledingstuk een perfect statement voor formele en professionele gelegenheden. Het ontwerp is doordacht, met een klassieke breedte die goed past bij diverse colberts en overhemden.


Een elegant bloemenmotief in veelzijdige tinten blauw en wit maakt deze das geschikt voor een breed scala aan combinaties, van een donkerblauw pak tot een casual chino met overhemd. De das accentueert je outfit en is geschikt voor zowel een kantoordag als een speciale gelegenheid.


Profuomo shop je bij Steegenga Mode in Friesland


Profuomo staat bekend om hun tijdloze ontwerpen die elegantie en kwaliteit uitstralen. Met een keuze voor dit merk ga je altijd voor een verzorgde look die aansluit bij de moderne man. Dit kledingstuk is te koop via de webshop of in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland, waar je altijd het beste van Profuomo vindt.