Profuomo Overhemd PPVF10001C

€ 129,95
Art.nr:
PPVF10001C Green
Merk:
EAN:
8716172245591
Merk:

Omschrijving

Profuomo Overhemd PPVF10001C

Ontdek de elegante touch die het Profuomo Overhemd PPVF10001C aan je garderobe toevoegt, een essentieel kledingstuk dat elke moderne man zou moeten hebben.

Dit stijlvolle overhemd is een toonbeeld van ambachtelijke klasse, gemaakt van een hoogwaardige stof die zowel comfort als duurzaamheid garandeert. De verfijnde kraag en de kenmerkende knoopsluiting benadrukken de aandacht voor detail van het merk Profuomo. Met zijn nauwkeurig gekozen snit en subtiel geplaatste zakken, getuigt dit hemd van puur vakmanschap en design dat is afgestemd op het hedendaagse modebewuste publiek.

Vervaardigd in een veelzijdige tint die gemakkelijk combineert met de rest van je garderobe, is het Profuomo overhemd perfect voor zowel een professionele setting als een casual uitstraling. Draag het met een nette chino of onder een vakkundig gesneden blazer voor een verzorgde look, of combineer het met je favoriete jeans voor een smart-casual uitstraling.

Profuomo shop je bij Steegenga Mode in Friesland

Profuomo staat bekend om zijn verfijning en kwaliteit, kenmerken die elk kledingstuk onderscheidend maken. Dit overhemd is daarop geen uitzondering en is direct verkrijgbaar via onze webshop of in de winkel bij Steegenga Mode in Friesland, waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan.