Moss Copenhagen Sweater 18088-16005

€ 89,95
Art.nr:
18088-16005 violet tulle
EAN:
5712808735415

Omschrijving

Moss Copenhagen Sweater 18088-16005

Verwelkom een vleugje Deense nonchalance in je garderobe met de Moss Copenhagen Sweater. Laat je verrassen door de unieke combinatie van comfort en stijl.

Dit kledingstuk is vervaardigd uit een zachte blend die jou alle dagelijkse comfort biedt terwijl je er toch onberispelijk uitziet. De sweater wordt gekenmerkt door een relaxte pasvorm, zachte ribboorden en een subtiele textuur die het geheel een hoogwaardige uitstraling geeft. De opvallende kleur en nonchalante valling geven de sweater een speels karakter, terwijl de duurzame kwaliteit van Moss Copenhagen ervoor zorgt dat je lang van dit kledingstuk kunt genieten.

De sweater sluit naadloos aan bij de urban streetwear trend, waar comfort en esthetiek samenkomen. Draag dit veelzijdige kledingstuk bijvoorbeeld op een strakke jeans voor een casual look, of combineer het met een nette pantalon voor een stijlvol ensemble. Geschikt voor elke gelegenheid waarbij je een stijlvolle indruk wilt achterlaten.

Moss Copenhagen shop je bij Steegenga Mode in Friesland

Moss Copenhagen staat voor eenvoudige elegantie en Scandinavische minimalisme, twee eigenschappen die in elk kledingstuk naar voren komen. Bij Steegenga Mode in Friesland vind je jouw perfecte match binnen de collectie van dit merk, nu gemakkelijk te bestellen via onze webshop of te bewonderen in de winkel.