Fabienne Chapot Boy Shorts - Mimosa Fairytale

€ 89,99 € 62,99
Art.nr:
CLT-203-SHO-SS24 0023
EAN:
8719561293739

Omschrijving

Fabienne Chapot Shorts CLT-203-SHO-SS24

Ontdek de flamboyante charme van de Fabienne Chapot Shorts CLT-203-SHO-SS24, exclusief ontworpen voor de modebewuste vrouw.

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, belooft deze short comfort en duurzaamheid te bieden. Met zijn opvallende bloemenprint en vrouwelijke snit, is dit kledingstuk een must-have voor jouw zomergarderobe. Het ontwerp is verrijkt met subtiele details zoals een elegante sluiting en praktische zakken, waardoor het zowel stijlvol als functioneel is.

Versierd met een levendige, kleurrijke bloemenprint die de laatste mode weerspiegelt, zorgt deze short ervoor dat je opvalt in de menigte. Combineer het met een effen top voor een casual chic look of met een blazer voor een avond uit. Perfect voor diverse gelegenheden en altijd on trend.

Fabienne Chapot shop je bij Steegenga Mode in Friesland

Fabienne Chapot staat bekend om zijn gedurfde ontwerpen en authentieke expressie van vrouwelijkheid. Dit kledingstuk toont de handtekening van Fabienne Chapot en is te koop via onze webshop of in de winkel van Steegenga Mode in Friesland. Ervaar de hoogwaardige kwaliteit en exclusieve stijl van Fabienne Chapot, en voeg een vleugje kleur toe aan jouw garderobe.