3 trends die dit voorjaar te zien zijn!

Door Steegenga Mode - 01 februari 2021 -
Mantel jassen 

Deze jas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit item is zowel in de winter als in het voorjaar te zien. Je hebt de lekker dikke mantels van wol die perfect zijn voor de winter, maar ook mantels die ideaal zijn voor de lentedagen! De mantel is een heerlijke gooi over jas, staat iedereen goed en is ook nog eens harstikke stijlvol! De jas is in verschillende soorten en maten te vinden. Denk aan de korte mantel, de trenchcoat, de klassieke en de oversizede mantel jas.
 
Stijltip: Draag er een mooie hoed bij of een toffe sjaal!

Bekijk hier alle mantel jassen
  
Loungewear 

Met het vele thuiszijn hebben mensen behoefte aan comfortabele kleding. Een huispakje is daarom ook echt een musthave geworden in deze tijd. Je ziet de trend ook dit seizoen weer doorgaan. Fijn met het thuiswerken, heerlijke outfit om lekker te chillen op de bank en ideaal om bijvoorbeeld de hond uit te laten!
 
Stijltip: Draag een opvallende blouse onder je loungewear om de look te variëren.

Bekijk hier alle loungewear
 


Plissérok 

Deze rok zag je voorheen veelal voorbijkomen op een klassieke manier. Hierbij werd er vaak gekozen voor een nette hak en mooie mantel. Nu zie je deze rok ook vaak gecombineerd met een stoere boot en bikerjack. Voor degene die van een sportieve en trendy look houdt zijn sneakers en een blouse ook een goede combinatie! Kortom dit item is op vele manieren te combineren en is hartstikke tijdloos!  
 
Stijltip: Draag een toffe Hoodie op!

Bekijk hier alle plissérokken