Naar boven

Fashion TV! Jouw wekelijkse outfit inspiratie!

Door Tineke - 12 januari 2020 -
NIEUW: Fashion TV: Elke week een nieuwe mode video vol inspiratie!

Wij starten het nieuwe jaar met iets nieuws. Al een aantal weken lang zijn wij van het marketingteam bezig geweest met nieuwe ideeën om jou te inspireren! Misschien ben je het al tegengekomen op onze social media; een nieuwe fotostudio! Hier zullen we vanaf nu leuke en creative content maken speciaal voor jou. Onze fotostudio is volledig in de verf gestoken met de Flexa kleur van het jaar 2020, namelijk; Tranquil Dawn. 

Fashion TV: ''Mix and Match''

In onze wekelijkse fashion video’s laten we zien hoe je met een aantal kledingstukken eindeloos veel combinaties kan creëren. Ben jij ook snel uitgekeken op je kleding? Het variëren in het combineren van je kleding kan zorgen voor nieuwe creatieve ideeën waardoor je minder snel de drang hebt om iets nieuws te kopen. Dit is goed voor jouw portemonnee en beter voor het milieu!

Wij van Steegenga Mode vinden het leuk om jou te inspireren op het gebied van mode. Daarbij vinden we het belangrijk dat jouw garderobe helemaal bij jou past! De ultieme garderobe bestaat volgens ons uit kledingstukken die je goed kunt combineren, waardoor je met weinig items meerdere combinaties kunt maken. Met onze wekelijkse video laten wij zien hoe je dit kunt doen.

Het jaar 2020 staat bij ons in het teken van duurzaamheid en bewust kleding shoppen. In de winkel kan het team van Steegenga jou adviseren naar de zoektocht van jouw ultieme garderobe. Heb jij een vraag over een kledingstuk van thuis? Neem het gerust eens mee, zodat wij er een passende outfit van kunnen maken. Onze vermaak service staat voor je klaar om eventuele kleding voor je op maat te maken of te repareren.

Bekijk de eerste ''Mix and Match'' op Instagram