Heren Deals bij Steegenga Mode

Door Steegenga Mode - 31 mei 2021 -
Heren Deals bij Steegenga Mode

Na regen komt zonneschijn! Het duurde even maar het lijkt er nu toch eindelijk op dat het weer wat zonniger en warmer gaat worden de komende weken. De zomer breekt bijna aan, dus de vraag is of je je kledingkast al klaar hebt voor de zomer. Je wilt natuurlijk dat je zomerkleding meteen vooraan in de kast hangt, maar misschien ben je nog op zoek naar zomerkleding? Tijdens de heren deals scoor jij bij Steegenga Mode een prachtig overhemd of polo met veel voordeel.

 
Profiteren van de Heren Deals

De Heren Deals-weken zijn van start bij Steegenga Mode. Sla je slag in onze webshop en/of winkel. Hier kan je prachtige overhemden, shorts, polo’s, T-shirts en veel meer met voordeel bemachtigen. Je ontvangt tot en met zondag 6 juni voordeel op verschillende merken, waaronder PME, State of Art en No Excess.

Klik hier om alle Deals te bekijken
 
Modetrends heren

Kan jouw kledingkast wel een zomerupdate gebruiken? Wij lichten hieronder drie trends uit en je bent weer helemaal bij wat de trends van deze zomer zijn.

 
1. Lichte kleuren

Net zoals het overdag langer licht blijft, kiezen wij richting de zomer voor lichtere kleuren. Van pasteltinten en aardse kleuren als beige en ivoor krijgen steeds meer de bovenhand. Ook zien wij veel herenmode in het wit en in pastelkleuren. Deze kleuren lenen zich voor een perfecte basis voor vele outfits en is makkelijk te combineren. Overigens kan je deze lichte kleuren net zo makkelijk in elk ander seizoen dragen. Draag dan laagjes over elkaar om de set aan te passen aan het weertype.

Bekijk de polo's van State of Art
 
2. Seventies, Eighties en Nineties

De afgelopen jaren zagen wij al eerder dat de invloeden van de jaren 70, 80 en 90 steeds vaker terugkomen in de herenkleding. Korte overhemdjasjes, bruine leren jacks: het mag allemaal weer. Mocht je zoiets nog in de kast hebben, dan wordt het tijd om het af te stoffen en lekker aan te trekken. Een item met bijvoorbeeld de seventies look kan je prima combineren met een modern item. Kijk bijvoorbeeld eens bij het merk No Excess.

Klik hier voor No Excess
 
3. Casual chic

Iedereen ziet er goed uit in een zwart pak en kleuren als wit, donkerblauw en grijs staan iedereen. Bij de trend casual chic is de uitdaging om de juiste items bij elkaar te zoeken en er niet te sober uit te zien. Je hoeft voor een nette uitstraling niet altijd voor een overhemd of zakelijk pak te gaan. Door dit met comfortabele kledingitems als een knitted shirts, sneakers of een pantalon te combineren kan je een perfect balans creëren tussen chic en casual.

Bekijk hier de overhemden van Baileys