Heren Festival Outfits | Steegenga Mode Blog

Door Steegenga Mode - 06 juni 2022 -
Festival Outfits vind je bij Steegenga Mode

Het festivalseizoen van 2022 staat voor de deur en we kunnen allemaal niet wachten om weer als vanouds te kunnen genieten! Er zijn inmiddels al aardig wat festivals geweest, maar er staan nog genoeg festivals op de planning. Met die reden gaan wij van Steegenga Mode jou wat inspiratie geven voor de beste festival outfits voor 2022! Korte broeken voor de echte zomer festivals, een outfit die je het hele jaar door kan dragen of een outfit perfect voor elk festival die gaat komen. De komende drie outfits bevatten de perfecte producten voor jouw festival outfit!

Shop Heren Kleding
 
Festival Outfit 1

Een overhemd gedragen als overshirt op een wit T-shirt met daaronder een stoere en avontuurlijke jeans. Dit is de go to festival outfit op dit moment. Op elk festival zie je zulke combinaties voorbij komen. In ons voorbeeld zie je een overhemd van het heren merk New Zealand Auckland samen met een wit T-shirt van Denham en een stoere jeans van Denham. De jeans en het T-shirt vallen slim fit waardoor het overhemd er mooi licht overheen kan vallen wat flair met zich meebrengt. Een ideale festival outfit voor de komende tijd!

 
Festival Outfit 2

Outfit twee is echt een zomerse outfit. Naast dat dit een fijne festival outfit is, kan het ook heel goed gedragen worden gedurende de Nederlandse zomer. De combinatie tussen een hoogwaardige kwaliteit polo van Saint Steve, samen met een stoere short van het merk G-Star Raw maakt het al een mooie combinatie. Om de outfit af te toppen voegen we een basic sweater van Profuomo toe voor de avonden die afkoelen, maar deze sweater kan het gehele jaar goed gebruikt worden in vele combinaties.

 
Festival Outfit 3

Natuurlijk zullen er ook dagen zijn in Nederland dat het net wat minder warm is, we leven tenslotte niet in Spanje waar het de hele zomer 30 graden is. Daarom nemen we ook een iets warmer geklede outfit mee in onze top drie. Een geklede chino van Vanguard met een beige polo van Lyle & Scott en een mooi blauwe hoodie van Cavallaro Napoli. Gekleed, zomers en toch wat warmer dan de vorige twee outfits. 

 
Welke stijl past het beste bij jou?

Welke festival outfit past het beste bij jou? Het combineren van verschillende stijlen kan natuurlijk ook! Onze collega's van Steegenga Mode staan altijd voor jou klaar om je te helpen een perfecte festival outfit samen te stellen. Van jong tot oud, iedereen kan bij ons terecht voor outfitinspiratie en deskundige hulp. Heb jij onze nieuwe collecties voor de heren al gezien? Shop de collectie hier online of kom gezellig langs in onze winkel. Bekijk de openingstijden!

Shop Heren Kleding