Naar boven

Hoe werkt dat eigenlijk: winkelen op afspraak bij Steegenga Mode?

Door Steegenga Mode - 19 maart 2021 -
 
Hoe werkt dat eigenlijk: winkelen op afspraak bij Steegenga Mode?

Wat fijn dat wij onze klanten weer mogen verwelkomen in onze fysieke winkel! De lente is in aantocht en onze dames- en herenafdelingen hangen alweer vol met de nieuwe voorjaarsmode. Maar we hebben nog steeds te maken met beperkende coronamaatregelen, waardoor wij onze klanten alleen mogen ontvangen op afspraak. Is dat lastig of minder leuk? Wel nee! Wij leggen het voor je uit en je zult ontdekken hoe makkelijk, leuk en veilig het is.

 
We ontvangen jou weer graag in onze winkel

Naast onze mogelijkheden zoals online shoppen, "click & collect", windowshopping en telefonisch bestellen mogen wij gelukkig ook weer onze deuren voor jou openen. Je bent van harte welkom om op afspraak te komen winkelen bij Steegenga Mode. Heb jij zin om de nieuwe mode te ontdekken, ben je toe aan een nieuwe broek of kunnen wij jou helpen met kledingadvies voor het nieuwe seizoen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om te winkelen bij ons in Balk(Friesland) en reserveer snel jouw tijdstip.

 
Voorwaarden voor winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart is winkelen op afspraak mogelijk. Dit betekent dat een spontaan bezoekje en zomaar onze winkel binnenlopen helaas nog niet mogelijk is. Als je bij ons wilt komen winkelen dien je contact met ons op te nemen om een tijdsblok te reserveren voor jouw winkelbezoek aan ons

- Maak op afstand thuis (online of telefonisch) een afspraak. Dit kan via onze website of telefonisch door te bellen naar 0514 60 20 93.

- Er zit minimaal een dagdeel (4 uur) tussen de gemaakte afspraak en het winkelen zelf.

- Winkels mogen maximaal 1 klant per 25 m2 ontvangen.

- Er mogen maximaal 50 klanten tegelijk in de winkel zijn.

- De afspraken hebben minimaal een tijdslot van 10 minuten. Wij hanteren een tijdsblok van 60 minuten. Klanten mogen eerder weg.

- Betalen gebeurt zoveel mogelijk contactloos tijdens de afspraak.

- Alleen als je klachtenvrij bent, kan de afspraak doorgaan.

- Tijdens de afspraak houd je 1,5 meter afstand van anderen en draag je een mondkapje.

 
Hoe ziet zo’n winkelafspraak eruit?

- Kom niet te vroeg, maar ook niet te laat. Dat zou natuurlijk zonde zijn van je shoptijd 😉

- Meld je bij de ingang aan de achterzijde van onze winkel. Deze deur is open. Aan deze kan is ook ons parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. De deuren aan de kant van de van Swinderenstraat zijn tijdelijk gesloten.

- Draag een mondkapje en desinfecteer je handen bij binnenkomst.

- Tijdens jouw afspraak staat een mode adviseur van ons voor jou klaar, maar je mag ook zelf door de winkel gaan.

- Ben je toe aan een nieuwe spijkerbroek, zoek je een nieuwe set voor een speciale gelegenheid of kunnen we je helpen met een specifiek doel voor jouw shopsessie? Geef dit alvast aan tijdens het reserveren of bij binnenkomst. We staan graag voor je klaar.

- Uiteraard mag je zelf ook lekker door de rekken sneupen. Misschien ben je alleen nieuwsgierig naar een nieuw merk of wil je je enkel oriënteren, dat is geen probleem. Jouw winkelafspraak is geheel vrijblijvend, dus kom de prachtige voorjaarsmode ontdekken!

- Wij werken met blokken van 60 minuten, dus als je een afspraak maakt mag je in ieder geval één uur lang bij ons winkelen. Dit is inclusief een tijdslot van 10 minuten om af te ronden.

- Verwacht je meer tijd nodig te hebben? Dan kun je ook een langer tijdsblok reserveren voor jouw winkelafspraak!

- Laat je weten of je alleen komt winkelen of gezellig samen met iemand?


 
 
 
Ruimte genoeg!

Vij mogen per 25m² één klant ontvangen en onze winkel is 1200m². Er is dus ruimte genoeg in onze winkel om veilig te winkelen. Dat betekent ook dat er iedere dag voldoende ruimte is om een afspraak bij ons te plannen. Wanneer kom jij langs?

Graag tot ziens bij Steegenga Mode.

Maak hier jouw afspraak