Naar boven

How to wear pink?

Door Tineke - 22 januari 2020 -

Maandag was het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Daar doen wij bij Steegenga Mode natuurlijk niet aan mee. Wij verslaan Blue Monday met een week vol roze outfits! Deze week staat de kleur roze centraal in Steegenga Mode FashionTV.

Deze week in FashionTV en op onze Instagram laten wij jou zien hoe wij onze favoriete kleur combineren. Roze is niet voor iedereen een makkelijke kleur om te dragen. De kleur roze is natuurlijk best opvallend. If you wear Pink, you have to nail it! Wanneer jij besluit om voor deze kleur te gaan, maar niet weet hoe je het kan combineren, lees dan hier onze blog. Bekijk ook onze video op YouTube of volg onze Instagram voor meer inspiratie @steegengamode_balk.

 
Pink Rebel

De eerste outfit die wij voor jou combineren is een knalroze col van SistersPoint met een Pied de poule broek van Colourful Rebel. Vind je deze kleur toch iets te heftig maar hou je wel van pink details, draag een trui over de col voor een subtielere look. Ook ideaal voor de koukleumen onder ons! De trui die wij combineren is van de nieuwe collectie van Colourful Rebel.

 
Sweet Pink

De tweede outfit die wij jou laten zien is een jurkje uit de nieuwe collectie van Loavies. Dit jurkje is zwart met witte stipjes en heeft hippe pofmouwen. Voor een beetje warmte en kleur combineren wij deze met een pastel roze trui van Only. Verder maken wij de outfit af met een zwarte hoed van Opus en een knal rode tas als gedurfde tegenhanger van roze.

 
Pink & denim

De derde outfit die wij aan je laten zien is voor de stoere dames onder ons. Wij combineren een knalroze trui van Street One met daaronder een witte blouse met rode details van Only. Tineke draagt een broek van G-star en maakt haar outfit af met sneakers van YAYA.

 

Hopelijk hebben wij jou met behulp van onze video en Instagram foto’s geïnspireerd. Deel jouw roze outfit op Instagram en tag ons met @steegengamode_balk. Wie weet reposten wij jouw foto in onze story!

Nog niet genoeg gekregen van onze roze looks, kom dan ook langs bij ons in de winkel. Wij adviseren je graag.