Korte Broeken en Was- en Behandel Tips | Steegenga Mode Blog

Door Steegenga Mode - 20 juni 2022 -
 

Korte Broeken en Was- en Behandel Tips

De tijd van de korte broeken is weer aangebroken, een chino short of een korte spijkerbroek. Je hebt korte broeken in alle maten, kleuren en stoffen! De vraag is alleen welke heb ik het liefste en daarnaast nodig? Daar kan je achter komen door deze blog te lezen en de verschillende soorten korte broeken bij Steegenga Mode te vergelijken! Ook geven wij van Steegenga Mode wat algemene was- en behandel tips dus lees snel verder...

Shop Korte Broeken
 


Chino Shorts!

Gekleed, in vele kleuren beschikbaar en goed te combineren. We wisten al dat je met een chino vrijwel altijd een verstandige aankoop doet, aangezien het zowel gekleed als casual goed te combineren valt. Nu hebben we ook de korte versies, de chino shorts, in vele kleuren!

Shop Chino Shorts
  
 

Korte Spijkerbroeken👖

Het grote voordeel van een korte spijkerbroek is dat vrijwel elk kledingstuk er boven gedragen kan worden. Een polo, een overhemd of een leuk vest. De korte spijkerbroek is er in verschillende kleuren en wassingen, met de blauwe wassingen zit je altijd goed als man, maar probeer ook eens de grijs kleurige wassingen!

Shop Korte Spijkerbroeken
 Sweatshorts🩳

Sweatshorts, een super comfortabele korte broek. Tijdens deze warme en soms toch ook benauwde dagen kan het fijn zijn om een sweatshort te dragen. Deze korte broeken zitten comfortabel en vaak net wat losser in vergelijking met een chino short of een korte spijkerbroek!

Shop Sweatshorts
 

Was- en behandel tips van Steegenga Mode

Katoen is één van de meest gebruikte stoffen in de kledingindustrie. Wanneer je nieuwe katoenen kleding wast is de kans aanwezig dat het kleuren kan afgeven. De eerste tip is dan ook, was net gekochte kleding zoveel mogelijk de eerste keer apart. Daarnaast is het aan te raden om de wasmachine eens in de zoveel tijd te laten draaien op de hoogste stand, het voordeel hiervan is dat de wasmachine hierdoor simpel gezegd schoon kookt. Een ander groot voordeel hiervan is dat het rare geuren kan voorkomen tijdens het wassen. Katoen kan ook snel krimpen in de was, daarom raden wij aan om het kledingstuk op niet hoger dan 40 graden te wassen.

Wol, deze stof het liefste niet wassen. Een betere optie is om de wollen kleding uit te hangen in de frisse lucht of op te hangen in de stoom die binnen de badkamer hangt. Kies je er voor om het toch te gaan wassen dan is het aan te raden om een speciaal wol was programma te gebruiken. Mocht u het helemaal niet vertrouwen dan is het verstandig om deskundige hulp in te schakelen.

Zijden dassen gekreukt? Een belangrijke en handige tip hiervoor is een schone vochtige theedoek op de gekreukelde das te leggen en dan voorzichtig de achterkant in hooguit een paar seconden te strijken. 

Vlekken verwijderen. Tip 1 is zodra de vlek er in zit er meteen mee bezig te gaan. Tip 2 is niet over de vlek gaan zitten wrijven, probeer vooral meteen te deppen met een vochtige doek. Mocht dit niet werken dan kan een vochtige lauwe doek met een druppel afwasmiddel ook werken waarna je weer goed kan gaan deppen. Is de vlek er nog niet uit dan is het handig om een wasprogramma uit te zoeken die mogelijk de vlek bij het kledingstuk er uit kan halen! Ook voor vlekken geldt, lukt het niet? Schakel dan professionele was hulp in!Graag tot ziens in Balk!

Hartelijke groet,
Uw Steegenga Mode Team.