Naar boven

Lang Leve de Mode bij Steegenga Mode

Door Steegenga Mode - 06 maart 2020 -
Lang Leve de Mode

Wij hebben een passie voor mode en lifestyle! Met ons grote mode hart willen we jou altijd inspireren en op de hoogte brengen van de laatste trends. Zit je lekker in je outfit? Dan voel je je automatisch net iets beter, toch? Dat gevoel willen wij altijd aan onze klant geven. Daarnaast is het ook onze taak om jou zo lang mogelijk van jouw nieuwe kleding te laten genieten. Des te langer hou je het gevoel vast. Zo proberen ook wij op onze manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Kom langs in Balk en laat je inspireren.

 
Bij Steegenga Mode zijn wij ons bewust van het milieu. Zijn wij volledig duurzaam? Nee, dat niet. Maar wij doen wel ons best om stap voor stap onze branche te verbeteren. We vertellen je graag wat wij tot nu toe al doen. Deze onderwerpen horen dan ook bij ons concept Lang Leve de Mode!
 
Steegenga FashionTV!

Zoals jullie misschien wel voorbij hebben zien komen op onze Instagram pagina, plaatsen wij elke woensdag een nieuwe StyleVideo. Hierin willen wij jullie laten zien hoe je met een paar leuke items, verschillende combinaties kan maken. Een kast vol kleding, toch niks hebben om aan te trekken en maar weer iets nieuws kopen. Herken je dat? We willen vaak kopen, kopen, kopen.. Maar in je kast liggen ook nog genoeg leuke items die kunnen worden gestyled tot complete look. Zo kun je met een paar items veel leuke setjes creëren en haal je nog meer plezier uit je kleding. Dus volg ons op Instagram of abonneer je op ons YouTube kanaal en wij leren jou om te combineren in onze Mix&Match StyleVideo's.

 
Vermaakservice

Heb je kleding in de kast liggen waarvan je geen afscheid kan nemen, maar ook niet kan dragen, omdat er bijvoorbeeld een knoopje mist of een gaatje in zit. Aarzel dan niet en kom langs in onze winkel met je kapotte kledingstuk. Bij onze vermaakservice in ons eigen naaiatelier fixen wij jouw item en geven wij jouw kleding een tweede leven. Onder het motto "Waardeer het, repareer het" kun je nog lang plezier hebben van het item en hoef je het niet weg te gooien. Goed bezig!

 
Persoonlijk advies

Er staat in onze winkel een team professionals voor je klaar die je altijd wil helpen om tot de perfecte outfit te komen. Door samen te zoeken naar de kleding die voldoet aan jouw wensen, voorkom je miskopen en ben je bewust en duurzaam bezig. Immers, niemand heeft wat aan kleding die in de kast blijft liggen.

Ook kan je altijd langskomen in de winkel met kleding waarmee je niet weet hoe deze te combineren. Wij gaan met jou de zoektocht aan, om de perfecte set te creëren. Dus voordat je een kledingstuk weggooit, kijken we er graag nog eens met je naar en zodat jij het weer met plezier zult dragen.

 
Wil jij nog meer leren over het bewust omgaan met kleding? Houd dan onze website in de gaten en lees de blogs van de afgelopen weken. Vergeet ons ook niet te volgen op onze social mediakanalen! 

Facebook.com/Steegengamode
Instagram.com/Steegegamode_balk
YouTube.com/Steegengamode