Naar boven

Lang Leve de Mode!

Door Steegenga Mode - 19 februari 2020 -
Lang Leve de Mode!

Wij doen ons best om op onze manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Daarom lanceren wij ons nieuwe concept: Lang leve de mode. Een nieuw concept dat in het teken staat van het vieren van de mode en onze bijdrage aan een langer leven voor jouw mode.

Wij van Steegenga willen jou informeren over hoe jij bewuste keuzes kunt maken tijdens het winkelen om ervoor te zorgen dat jij minder miskopen doet. Verder leren we je graag hoe jij het beste voor je kleding kan zorgen, zodat je er nog langer van kan genieten. Daarom komen er binnenkort twee evenementen aan waar jij bij kan zijn! Tijdens het evenement krijg je twee presentaties over verschillende onderwerpen op het gebied van mode en duurzaamheid.

 
12 maart - Event 'trends & stijladvies'

Het eerste evenement zal op donderdagavond 12 maart 2020 plaatsvinden, in Café de Steeg bij ons in de winkel. Allereerst laten wij jou kennis maken met de modetrends van komend seizoen. We vertellen wat de nieuwste prints, kleuren en stoffen zijn die je dit voorjaar gegarandeerd zult zien. Kies één of twee trends uit die helemaal bij jou passen. Dan weet je ook welke trends jij dit jaar overslaat en dat helpt je tijdens het shoppen.

Tijdens de tweede presentatie kom jij alles te weten over de verschillende lichaamsvormen en de do’s & dont’s bij de verschillende types. Ben jij nou benieuwd welk lichaamstype jij hebt? Dan meten wij jou op tijdens het evenement. Aan de hand van deze types laten wij zien welke kleding bij jouw lichaamsvorm past en wat misschien wat minder. Dit stijladvies helpt jou veel gerichter shoppen.

Uiteraard serveren we een lekker hapje en drankje en is er uitgebreid tijd om te winkelen en samen met onze stylisten jouw perfecte outfit samen te stellen.

 
 
 
Event 'opgeruimd staat netjes'

De datum voor dit event is nog niet bekend.


Het tweede evenement is ook bij ons in de winkel in café de Steeg. Dit evenement zal in het teken staan van stoffenkennis, wastips en hoe jij een goed georganiseerde kledingskast creëert.

Veel kledingmerken zijn steeds bewuster bezig met het produceren van hun kleding en de stoffen die ze gebruiken. Bij Steegenga Mode vind je ook milieuvriendelijke merken en duurzame stoffen. Wij brengen je graag bij wat de meest voorkomende stoffen op dit moment zijn. Maak jij graag duurzame keuzes tijdens het winkelen? Dan leer je tijdens dit event welke stoffen je dan het beste kunt kiezen.
We vertellen je ook graag hoe je het beste jouw kleding kan wassen en behandelen, waardoor je kleding langer mooi blijft en jij er langer plezier van zult hebben. Lekker bewust bezig!

Het tweede gedeelte van de avond staat in het teken van een opgeruimde kast is een opgeruimde geest. Het opruimen en ordenen van je kast zorgt niet alleen voor een opgeruimde kast, maar ook voor rust in je hoofd. Wij zetten alle tips en tricks voor jou op een rijtje. Hiermee ontdek je weer mooie pareltjes van jouw garderobe. Kom je eenlingen tegen? Neem ze mee als je bij ons komt winkelen en we helpen je graag om jouw (oude) item opnieuw te combineren en je hebt weer een leuke nieuwe set!

 

Meld je aan voor onze events!

Nieuwsgierig geworden? Geef je snel op voor de events! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus mail snel naar klantenservice@steegengamode.nl om je aan te melden. We horen graag met hoeveel personen jij komt.

You're ready for spring 2020!