Naar boven

Modetrends Lente/Zomer 2020

Door Steegenga Mode - 27 februari 2020 -
Modetrends Lente/Zomer 2020

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Dan kunnen wij jou helpen, want afgelopen maandag hebben wij een trendpresentatie gehad van onze inkoopsters. Wij zijn helemaal bijgepraat wat komende lente en zomer helemaal hot is en dit delen wij graag met jou! Welke trend past bij jouw stijl: Hard Candy, The Cool Club, Nomad of Abundance?

Trend 1) Hard Candy

Bij de stijl Hard Candy, zien we prachtige pastelkleuren waarvan je spontaan zin krijgt in de lente. Het zijn lieflijke en zachte kleuren, maar vaak wel met een iets ruiger en scherper randje. Deze combinatie zorgt voor een fris en verrassend geheel. Hard Candy is simpel en nooit te veel. Daarom is er ruimte voor print, kleur en zelfs shine! MSCH Copenhagen, Mosh Mosh en Fabienne Chapot doen graag mee met deze trend.

 
 
 

Trend 2) The Cool Club

Iedereen wil horen bij The Cool Club toch? Nou, dit kan met het volgende kleurpallet, met kleuren zoals: pittig rood, blauw en groen. Maak het af met neon. Het mag een beetje gek, dat maakt het juist leuk. De kleur zwart in details brengt rust in het geheel. Het verschilt van een tikje stoer, een tikje rock en roll tot juist een sportieve invloed zoals oversized en luchtige kleding. Een sterke look, zeker niet voor muurbloempjes. Deze trend is altijd Instagram waardig! Kijk bij merken zoals Fabienne Chapot, Levi's en Colourful Rebel.

 
 

Trend 3) Nomad

Bij Nomad gaan we op ontdekkingsreis naar verre landen. Met behoefte aan luchtige materialen en stoffen, ontmoeten warme en koude tinten elkaar. De kleuren verschillen van aardetinten tot perzikoranje. In prachtige linnen wijdvallende kleding of een zwierende plissérok is het net of je in Afrika bent. De collecties van merken zoals YAYA, Opus en Penn & Ink passen goed bij deze stijl.

 
 

Trend 4) Abundance

Abundance staat letterlijk en figuurlijk voor overvloed. De overvloed in deze trend bestaat uit kleur, print en combinaties. Prints die we voorbij zien komen zijn: army, bloemen, ruiten en Hérmes. Kleuren zoals roze, paars en rood horen bij deze trend. De silhouetten zijn vrouwelijk, lange jurken, plissérokken van mooie luchtige stoffen. Maak duidelijke keuzes voor bepaalde prints en thema’s en verbind ze met de juiste neutrale items. Kijk voor deze trend bij de collecties van merken zoals Fabienne Chapot, Freebird en Sisterspoint.

 
 
Ready to shop!

Voor nog meer fashion inspiratie kan je terecht op onze social media kanalen. Bekijk Steegenga FashionTV op YouTube en laat je dagelijks inspireren via onze Instagram pagina @steegengamode_balk. Kom ook snel naar Balk en ontdek de nieuwe trends, kleuren en collecties bij ons in de winkel.