Must-have zomerkleding voor heren!

Door Steegenga Mode - 04 juli 2022 -
Must-have zomerkleding voor heren!

Must-have zomerkleding voor heren!

De must-have zomerkleding voor heren in de zomer van 2022! Deze must-haves zijn te vinden bij Steegenga Mode in Balk, Friesland. Diverse zomerse collecties liggen klaar in de winkel en wij kunnen jou nog veel meer zomerse inspiratie geven. We zijn op weg naar een warme zomer en met die reden laten wij jullie wat belangrijke essentials zien in deze blog!

Shop Heren zomerkleding
 Shop zomer overhemden
Zomerkleding essential 1

Een overhemd van de vele topmerken bij Steegenga Mode moet altijd goed zitten. Onze collega's kijken altijd graag met U mee voor de juiste maat. Een overhemd moet comfortabel zitten en mooi meelopen met het lichaam, een overhemd vereist vaak wat meer aandacht tijdens het passen dan een T-shirt bijvoorbeeld. Tijdens de zomer maanden is een overhemd ideaal om te dragen, aangezien het overhemd vaak een luchtige stof en pasvorm heeft.

Shop overhemden
 


Shop zomer t-shirts & polo's
Zomerkleding essential 2

Met een T-shirt of Polo kan het eigenlijk nooit mis gaan. Kies een leuk model in een leuke kleur uit en combineren maar! Het voordeel van een T-shirt of een polo zit hem echt in de korte mouwen, dus minder stof. Doordat het lichte kleding is draagt het makkelijk op deze warme dagen.

Shop T-shirts en Polo's
 
Shop zomer korte broeken
Zomerkleding essential 3

Een short oftwel korte broek is super fijn om te dragen wanneer het warm is. De keuze is daarnaast reuze en dit maakt het soms lastig om een keuze te maken als man zijnde.

Je hebt spijker korte broeken, chino korte broeken en joggingstof korte broeken. Waar de één wat netter is, is de ander juist lekker comfortabel. Wanneer je alle drie in de kast hebt liggen, heb je voor elke situatie een juiste short!

Shop Korte Broeken
 
Shop zomer kleding voor heren de chino
Zomerkleding essential 4

Een heerlijke chino, met warme dagen ligt de voorkeur bij de meeste mannen toch bij een korte broek. Er zullen natuurlijk ook warme dagen voorkomen waarop toch een lange broek gedragen dient te worden.

In dit geval raden wij van Steegenga Mode een comfortabele, soms luchtige chino aan. Stijlvol en een stuk makkelijker te dragen met dit warme weer dan een spijkerbroek.

Shop Chino's