Naar boven

Op zoek naar de leukste thuis-blijf-tips?

Door Steegenga Mode - 19 maart 2020 -
Op zoek naar de leukste thuis-blijf-tips?

Zit jij ook thuis door de huidige situatie? En zoek je een nieuwe manier om je tijd leuk in te vullen? Wij geven je tips hoe je deze komende weken door kan komen, zo hoef jij je niet te vervelen. Hieronder vind je de leukste thuis-blijf-tips.

 
Marie Kondo

Puilt jouw kledingkast ook helemaal uit, dan heb je nu genoeg tijd om in één van deze dagen je kledingkast eens onder handen te nemen. Heb je wel eens gehoord van de opruimgoeroe Marie Kondo? Op Netflix heeft zij een eigen serie waarbij ze laat zien hoe jij je kledingkast kunt uitmesten. Het idee is om al je kleding op je bed neer te gooien en één voor één hierbij langs te gaan. Zo kom je erachter welke kleding je wilt houden en welke kleding weg kan.

 
Kleding verkopen

Ooit wel eens gehoord van de apps Vinted of United Wardrobe? Op deze apps kun je je oude kleding verkopen, waardoor het een tweede leven krijgt. Super leuk om te doen en je verdient er ook nog iets mee. Ook ben je duurzaam bezig en ruim je lekker je kast op, wij zeggen doen!

 
Online shoppen

Wanneer je oude kleding is verkocht en je kast netjes is opgeruimd, is het tijd voor iets nieuws! Heb je meestal geen tijd om het hele internet af te struinen, dan is dit het perfect moment voor jou. Wat je ook kunt doen is een Pinterest bord aan te maken om hier inspiratie op te verzamelen. Hierdoor krijg je een goed beeld van welke items jij kunt shoppen voor je ultieme voorjaarsgarderobe. Ook bij Steegenga Mode vind je de nieuwste collectie. Op onze website vind je een kleine selectie van de winkelvoorraad. Verder voorzien we jou op Instagram van de nodige fashion inspiratie. Zie je hier een leuk item voorbijkomen? Doe ons een berichtje en we checken of jouw maat er nog is. Opsturen is uiteraard mogelijk.

 
Spelletjes spelen

Na al dat opruimen en winkelen ben je weer toe aan iets anders. Daarom zetten wij de leukste spelletjes op een rijtje: 30 Seconds, Monopoly, Scrabble, kaarten of een potje Rummikub. Roep je hele gezin samen en zet de thee maar vast klaar. Dit wordt ouderwets gezellig! Zijn jouw huisgenoten uitgespeeld? Ga dan aan de slag met een puzzel van 1000 stukjes, dat kun je lekker alleen doen.

 
Facetimen

Om je toch je vrienden en vriendinnen te blijven zien, bestaat er gelukkig facetime! Spreek een tijd met elkaar af en ga met een groep facetimen. Zo zijn jullie toch nog met elkaar in contact en blijf je op de hoogte van de laatste roddels.

 
Work-out

Jammer genoeg zijn de sportscholen en sportverenigingen gesloten. Wil je toch nog fit blijven na deze periode? Blijf dan lekker thuis sporten.

Stap 1) Pak je laptop.

Stap 2) Ga naar Youtube en zoek een work out uit naar keuze (armen, buik, benen, full body).

Stap 3) Trek je sportkleding aan.

Stap 4) Sporten maar!

Ben jij nou niet echt van de work-outs? Ga dan even een stukje wandelen door het bos. Hiermee ben je toch even buiten en ben je ook nog gezond bezig.

 
Netflix

Even lekker bijkomen? Pak jouw favoriete serie ervoor en ga lekker chillen. Ook leuk om samen met je gezin een serie te kijken. Hierbij de leukste series: Friends, You, La casa de papel, Riverdale, Gossip girl of Narcos.

Laten we er de komende periode het beste van maken en zorg een beetje voor elkaar. Het Steegenga Mode team staat nog steeds voor jou klaar. Kleding van zowel de website als de social media sturen wij naar je op. Heb je vragen over de openingstijden, reserveringen of andere onderwerpen stel ze dan gerust via onze social media pagina’s, website, mail of bel naar 0514-602093.

Klik hier voor ons YouTube kanaal.
Klik hier voor onze Instagram pagina.
Klik hier voor onze Facebook pagina.