Naar boven

Orange is the new Black

Door Steegenga Mode - 05 februari 2020 -
Orange is the new Black

In de ochtend is het weer eerder licht en in de avond later donker. We gaan weer de goede kant op. Bij Steegenga Mode kunnen we niet meer wachten tot het voorjaar is begonnen, daarom deze week de frisse voorjaarskleur oranje. Benieuwd hoe wij deze trendy kleur combineren? Lees het deze week in onze fashion blog!

 
Met blazer

Het eerste item dat wij voor jou combineren is een leuke oranje trui van Opus. Deze hippe trui combineert Amber met een skinny jeans, ook van Opus. Amber draagt over de trui een beige blazer van Loavies. De blazer heeft een mooi ceintuur om je taille nog beter uit te laten komen.

Om de outfit af te maken draagt ze witte sneakers van YAYA en een donkergroene croco tas. 

Met flared pantalon

Met de tweede outfit van deze week kan je de bloemetjes wel buiten zetten. Deze lichtblauw met donkerblauwe gestreepte blouse draagt Angela onder een oranje trui, allebei van Opus fashion. Het contrast tussen de nette blouse en sportieve trui maakt de outfit interessant. Door de comfortabele trui te combineren met de nette blouse en flared pantalon is de outfit casual chic. De donker blauwe flared pantalon is van Studio Anneloes.

 
Met sjaaltje

De laatste outfit van deze week is deze mooie koraal gekleurde jas van Beaumont Amber combineert de jas met een gekleurde sjaal en ze draagt een skinny jeans met sportieve bies van Opus. Twijfel je of de kleur oranje jou wel staat? Draag de kleur dan niet te dicht bij je gezicht en draag er een sjaal in jouw favoriete kleur bij.  

Deze jas is perfect voor het nieuwe seizoen. Draag er nu nog een lekkere trui en sjaal bij voor de warmte. In het voorjaar leg je de trui en sjaal weer in de kast en draag je er een blouse of een t-shirt onder.

 
Oranje bij Steegenga Mode

Al deze leuke items zijn nu te koop bij ons in de winkel. Nog meer combinatie mogelijkheden zien? Bekijk ook de nieuwe FashionTV video op onze social media kanalen. Hopelijk hebben wij jou met onze blog, video’s en foto’s geïnspireerd. Deel jouw oranje outfit op Instagram en tag ons met @steegengamode_balk. Wie weet reposten wij jouw foto in onze story! Nog niet genoeg gekregen van onze oranje outfits, kom dan ook langs bij ons in de winkel. Wij adviseren je graag.