Overhemden voor de man! | Steegenga Mode Blog

Door Steegenga Mode - 23 mei 2022 -

Overhemden voor de man!

Overhemden voor de man bij Steegenga Mode. Hoe draag jij een overhemd? Ben je meer fan van een lange mouw of korte mouw? In deze blog laten we een aantal merken terugkomen die kwalitatieve overhemden hebben liggen bij Steegenga Mode, een korte mouw of lange mouw zijn beiden te vinden in onze winkel. Daarnaast laten we een aantal verschillende stijlen zien, op welke manier combineer je een overhemd in een outfit!

Bekijk meer Overhemden
 


A Fish Named Fred

Fris en kleurrijk met een speelse twist. A Fish Named Fred is een merk voor de jeugdige man die uniek wil zijn. Het motto van het merk luidt ‘’Iedereen kan Fred zijn’’. Elke man kan zijn onafhankelijkheid en speelsheid tonen door het dragen van A Fish Named Fred. Dit zie je terug in printen en kleuren van de overhemden. Het ene overhemd heeft leuke citroenen als print, het andere laat kleine fietsen terugkomen als print. Het combineren met een wat rustigere pantalon van bijvoorbeeld Vanguard laat het overhemd van A Fish Named Fred nog meer spreken!

Bekijk meer A Fish Named Fred
 State of Art

State of Art brengt sinds 1987 het beste uit verschillende tijdperken samen in collecties die door stijlbewuste mannen worden gewaardeerd. State of Art vermeld ook: "Wij identificeren de iconische mode die ten grondslag ligt aan de hedendaagse look, voegen er originele, trendy details aan toe, en verbeteren het met behulp van de nieuwste kwaliteitsstoffen." Wat je vooral terug kan zien in de overhemden van State of Art bij Steegenga Mode zijn de trendy printen. Het voorbeeld hierboven laat lange mouw overhemden zien met de trendy prints die zovaak terugkomen in de collecties!

Bekijk meer State of Art
 


Outfitstijl 1

Overhemden worden vaak gelinkt aan outfits die vrij chique zijn. Denk aan trouwpakken of pakken voor de zakelijke klanten. Dit is natuurlijk niet voor niks, want een overhemd is super goed te combineren met een pak en wordt vaak gewaardeerd door vele mensen. Op de foto hier links is ons model Wilco te zien die een trouwpak van Wilvorst draagt met daaronder een champagne kleurig overhemd van het merk Profuomo.

 
Outfitstijl 2

Deze outfitstijl is nog steeds chique, maar minder zakelijk. De combinatie met een chino/pantalon en daarboven een overhemd met een sportieve print maken de outfitstijl alweer heel anders vergeleken outfitstijl 1. Door een vest van bijvoorbeeld Cavallaro Napoli te dragen kleed je de outfit in zijn geheel af!

 
Outfitstijl 3

Lekker casual. Een overhemd kan ook lekker casual gedragen worden. Combineer bijvoorbeeld een linnen overhemd met een licht printje met een stoere jeans of short. Op de afbeelding hier links zie je een voorbeeld hoe een linnen overhemd lekker casual matched met een stoere jeans!

 

Hoe draag jij het liefste een overhemd?

Iedereen draagt een overhemd anders en wij van Steegenga Mode helpen elke klant graag het ideale overhemd te vinden voor de juiste momenten. Wij hebben een ruim aanbod in business overhemden, casual overhemden en nog veel meer! Komt jij ook gezellig langs in onze winkel?

Bekijk al onze overhemden