Naar boven

Ready for take off...

Door Steegenga Mode - 23 juni 2017 -

Ready for take off...

Nou ik ben nog niet helemaal klaar om te gaan, want ik moet mijn koffer nog inpakken. Heb ik nog wel een goede koffer? Of was het slotje vorig jaar kapot gegaan? En mijn toilettas, waar is die eigenlijk? Eerst het weerbericht van mijn vakantiebestemming maar eens checken. Moet ik een jas mee? Hoeveel lange broeken zal ik nodig hebben? En vind ik mijn zomerjurkjes nog wel leuk genoeg?
Je begrijpt het al, naast de vakantiekriebels slaat de stress ook bijna toe. Ik ben niet de enige die hier last van heeft toch? Ik wil er wel leuk uitzien op vakantie, maar met welke items kan ik dan het beste mijn koffer vullen?

Trek een plan

Zo’n koffer lijkt groot, maar er past altijd minder in dan je zou willen. Inpakken kan slimmer, door goed te plannen! Wij helpen je op weg. Vul deze kledingplanner in met jouw eigen items en je zult ook gemakkelijk zien welke kledingstukken je nog moet shoppen.

Wat heb je nodig?
Eén lange broek, één korte broek, één rokje, drie tops, één tuniek, één jasje en één mooie jurk.

Dag 1 Travel Outfit 1 + 4 + 8
Dag 2 City Tour 2 + 5    
Dag 3 Cocktail Please 3 + 6    
Dag 4 Shop Till You Drop 7 + 8    
Dag 5 Off To Diner 1 + 7    
Dag 6 Beach Day 2 + 6    
Dag 7 Side Seeing 3 + 4    
Dag 8 Summer Party 9