Naar boven

Studio Anneloes

Door Steegenga Mode - 30 april 2020 -

De naam Studio Anneloes heb je vast wel eens horen vallen of misschien hangen er al mooie items van in je garderobe. De kleding is trendy en is voorzien van een heel goede kwaliteit waardoor je er langer van kan genieten. De Italiaanse Travelstof die populair is bij veel vrouwen, wordt gebruikt bij het maken van de kleding van Studio Anneloes. Deze Travelstof valt erg mooi en zit ook nog eens heel erg comfortabel, dit zorgt ervoor dat je in Studio Anneloes trendy en comfortabel voor de dag kunt komen! Ook bij Steegenga Mode is de nieuwste collectie van Studio Anneloes verkrijgbaar. Hier alvast een paar items, die je ook al vanuit je huis kunt bestellen:

De Imena Creole dress:

Deze prachtige jurk van Studio Anneloes is een musthave voor deze zomer. De jurk heeft een frisse zomerse print met een leuke samenstelling van kleuren. Doordat de jurk is gemaakt van katoen, is dit een perfecte aanwinst voor hete zomerdagen.

 
Angelique jumpsuit ¾ with cuff:

De jumpsuit is weer helemaal terug van weggeweest. Ook van Studio Anneloes hebben wij drie leuke jumpsuits in de collectie. Dit leuke pak is ook gemaakt van deze fijne Travelstof en is dus naast dat het trendy is ook nog eens erg comfortabel. Het pak sluit mooi aan en met het ceintuur kun je een mooie taille creëren.

 
Poppy Camo blouse:

De blouses van Studio Anneloes staan bekend om het fantastische comfort. Deze Camo blouse heeft een leuke panterprint, met een mooie licht roze kleur gecombineerd met een legergroene touch. Ook deze blouse is gemaakt van die heerlijke Travelstof en zal jouw voorzien van het beste comfort!

 
Naast deze 3 leuke items van Studio Anneloes is er zowel op de website als in de winkel nog veel meer te ontdekken. Deze items kun je hier vinden op de website. Wil je toch liever passen, dan ben je natuurlijk altijd welkom in de winkel. Bekijk hier een overzicht van de openingstijden.

Nog meer te weten komen over het merk Studio Anneloes? Bekijk hier onze merkenpagina.