Naar boven

Tips voor het vinden van de perfecte broek!

Door Steegenga Mode - 13 mei 2020 -

Voor een nieuwe broek ben je aan het goede adres bij Steegenga Mode. Bij ons in de winkel koop je nu de tweede broek voor de halve prijs! Mocht je liever online willen bestellen dan kan dit ook met een leuke korting! Online bestel je namelijk jouw lievelingsbroek met 25% korting. Een goede broek kunnen we altijd gebruiken, maar hoe vind je jouw perfecte broek? Wij geven jou 5 tips om deze lastige zoektocht een stuk gemakkelijker te maken!

 
 
Tip 1: Neem de tijd 

Een goede broek vinden kost tijd. Neem er de tijd voor en plan er een moment voor in. Kom langs op een moment dat je er de tijd voor hebt en niet snel even tussen twee afspraken in. Trek er dan ook een dagdeel voor uit om een nieuwe broek te vinden. We willen je de volgende tip geven: kom alleen of met je favoriete shopvriendin. Je zal waarschijnlijk niet in een half uurtje ‘the one’ hebben gevonden en daarom is het waarschijnlijk beter om de lieve kids en je ongeduldige partner thuis te laten. Zo kun je er rustig over nadenken en alle modellen passen die je wilt, zonder een overhaaste beslissing te hoeven nemen.

 
Tip 2: Probeer meerdere modellen

Wanneer je jouw favoriete model broek ooit hebt ontdekt is het altijd makkelijk om steeds voor dezelfde te gaan. Toch willen wij je adviseren om eens een ander model te passen, deze zit misschien nog wel lekkerder dan je oude vertrouwde model. Bovendien kan jouw lichaam zijn veranderd of is de pasvorm van de broek aangepast door het merk. Om erachter te komen welk model het beste bij jouw lichaamsvorm past, kun je het best zelf zien hoe deze modellen jouw staan en aanvoelen hoe ze zitten. Want naast hoe het eruit ziet is comfort natuurlijk ook erg belangrijk.

 
 
Tip 3: Kies bij jeans voor de kleinste maat 

Heb je jouw perfecte jeans gevonden, maar twijfel je tussen twee maten? Kies dan voor de kleinste maat. Je zou kunnen zeggen ik heb hem liever iets te ruim dan te strak, maar een jeans loopt altijd een beetje uit en zal dan waarschijnlijk erg groot vallen. Daarom adviseren we jou om voor de kleinste maat te kiezen als deze ook lekker zit, deze zal altijd een beetje uitlopen en zich naar jouw model vormen.

 
Tip 4: Het moet goed aanvoelen 

Wanneer je de nieuwe broek aan hebt en in de spiegel kijkt, is het allerbelangrijkste dat je je er goed in voelt. Het gaat hier dan over comfort, want een broek die niet lekker zit ga je ook niet met plezier dragen. Denk, naast letterlijk draagcomfort, ook na of de broek bij je past. Wanneer je er niet jezelf invoelt wordt de broek alleen maar gebruikt voor kastopvulling en die hebben we wel genoeg. Kies daarom voor een broek die lekker zit en waar jij je goed in voelt. Die broek is helemaal voor jou gemaakt.

 
Tip 5: Vraag om professioneel advies 

Vind je het lastig om jouw perfecte broek te vinden en heb je liever wat professionele hulp? Aarzel dan niet want onze professionals helpen je graag! Ook kan je een sessie aanvragen voor personal shopping in de winkel van Steegenga Mode met één van onze mode adviseurs. Dit kan door het invullen van het formulier op de site of door te bellen naar: 0514-602093.

 

Hopelijk vind jij met deze tips jouw perfecte broek. De actie van tweede broek halve prijs loopt nog tot 24 mei bij ons in de winkel, dus kom gerust langs dan helpen wij je graag. In de winkel hebben we een groot aanbod aan broekenmerken zoals: Levi’s, G-Maxx, Frank Walder, Angels Jeans, Denham en nog veel meer. Shop je liever online, dan kun je profiteren van 25% korting op je favoriete jeans. Deze korting geldt ook tot en met zondag 24 mei.