Naar boven

Trendnieuws

Door Steegenga Mode - 22 september 2017 -
 
Trendnieuws voor fashionista's

Yes de nieuwe collectie stroomt de winkel én webshop weer binnen en wij zijn razend enthousiast. Dit najaar geen saaie, trieste kleuren, maar vrolijke prints, gave kleuren en een nieuwe favoriet: panterprint!
Ben jij graag op de hoogte van nieuwe trends? Wij laten ze je zien!

 
Animal mania

Dierenprintjes zijn echt onmisbaar in jouw garderobe dit seizoen. Om een extra hippe outfit te maken combineer je de dierenprints met materialen zoals wol en leer.
De print die overheerst is de panterprint! ExpressoMaison Scotch en Aaiko omarmen deze print al. Ook het merk Fabienne Chapot ademt de Animal Mania trend! Dit merk is verkrijgbaar bij ons in de winkel.

 
Hot red

Naast de mooie groentinten en vernieuwende gele kleuren zien we veel gradaties rood. Van ketchup rood tot bordeaux rood en we zien rood in een ruit, in een panterprint of effen. Deze liefdeskleur voegt veel warmte toe dit najaar.
We zien veel rood bij topmerken zoals NIKKIECatwalk Junkie en Aaiko.

 
Sweater weather

We gaan dit najaar veel sweaters zien en de sweaters mogen lekker opvallen! Kies er één met een opvallende opdruk, zoals deze trui van Catwalk Junkie. Of draag een trui met een statement tekst of een groot logo erop. 
Houd jij ook van sweaters en statement items? Kijk dan eens bij merken zoals Catwalk Junkie en Penn&Ink.