Trouwpakken bij Steegenga Mode!

Door Steegenga Mode - 09 mei 2022 -
Trouwpakken bij Steegenga Mode!

Prachtige heren kostuums, trouwpakken, accesoires of hemden. Bij Steegenga Mode helpen we iedereen graag aan een prachtige dag, zowel een bruidsgast als de bruidegom is welkom bij ons voor deskundige hulp en een voorbereiding op een prachtige dag! Trouwpakken van verschilllende topmerken of prachtige hemden van het herenmerk Profuomo. Op onze herenafdeling hebben wij de mooiste pakken voor je klaar hangen. Je bent op zoek naar het mooiste trouwpak voor jullie grote dag. Dan zit je bij Steegenga Mode helemaal goed.

 
Wilvorst

Het merk Wilvorst is een modemerk speciaal voor de bruidegom. Dit merk is afkomstig uit Duitsland, maar heeft in de vele jaren op de markt een groot internationaal bereik gecreëerd. De Wilvorst trouwpakken kenmerken zich door pure elegantie en de moderne uitstraling. Wilvorst ontwerpt unieke trouwpakken, speciaal voor de stijlvolle man! Daarnaast houdt het merk Wilvorst rekening met de tradities rondom het huwelijk, hierdoor onderscheidt Wilvorst zich van andere modemerken speciaal voor de bruidegom. Wilvorst kan met zekerheid een specialist genoemd worden op het gebied van bruidegommode.

 
Zuitable

Bij Zuitable wordt er gestreefd naar constante innovatie, waarbij de basis nooit zal verdwijnen. Dit zorgt voor een ideale mix van haalbaarheid en innovatie. Zuitable heeft 5 jaar geleden voor het eerst een jersey stof gebruikt, hier werden toen jassen van geproduceerd. Tegenwoordig gebruikt Zuitable al geen stoffen meer die niet bi-elastisch zijn. Ruim 70% van de productie voor jassen en broeken is gemaakt van jersey en dit zorgt voor heerlijk draagcomfort. Deze elegante elastische stof zorgt voor een gekleed effect en is door de samenstelling en gewicht het hele jaar door te dragen.

 
Profuomo

Profuomo maakt vanaf 1934 deel uit van een familiebedrijf dat is opgericht door, Heinz Michaelis. Met als doel om kwaliteitskleding te maken met veel aandacht en zorgvuldigheid voor elke stap in het productieproces. De kleding die vandaag de dag wordt gemaakt, wordt nog steeds op deze manier gemaakt, maar wel met de huidige trends. Daarom is het motto van Profuomo ook: “We houden één oog gericht op het verleden, en het andere naar de toekomst. De kleding van Profuomo is dus van echte Italiaanse kwaliteit en stijl. Het merk staat vooral bekend om de mooie overhemden, deze hemden zijn een mix van modern en klassiek en zijn te verdelen in drie verschillende collecties: The Knitted Shirt, Originale en Sky Blue. Deze drie collecties hebben allemaal een andere stijl, waardoor Profuomo voor elke man het perfecte overhemd heeft.

 
Roy Robsen

Roy Robson is een Duits modemerk voor heren. Het merk is ontstaan in 1922 en is een echt familiebedrijf uit Berlijn. Het merk heeft wereldwijde bekendheid gecreëerd door het ontwikkelen van prachtige maatpakken. Het merk behoud in het ontwikkelen authenticiteit, maar geeft aan haar collecties een moderne twist. Het merk Roy Robson is voor Steegenga Mode een grote leverancier in maatpakken. Al jarenlang hebben wij het merk in onze collectie. Doordat elke collectie vernieuwend is en de kwaliteit uitstekend verkopen wij Roy Robson al jaren met veel plezier. Op onze herenafdeling hebben wij een ruime keuze uit de collectie van Roy Robson.

 


Trouwmagazine Steegenga Mode

Ter inspiratie kunt u het inspiratieboek of trouwmagazine hieronder bekijken. Krijg een gevoel bij wat Steegenga Mode te bieden heeft aan U als klant op het gebied van trouwen!

Bekijk ons inspiratieboek