Volg jij ons al op social media?

Door Steegenga Mode - 02 april 2020 -
Volg jij ons al op social media?

Toe aan nieuwe kleding, maar weet je nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Of ben je gewoon gek op fashion, op zoek naar outfit inspiratie en naar de nieuwste modetrends? Neem dan eens een kijkje op de social media kanalen van Steegenga Mode. Wij zijn actief op de volgende kanalen:

 
 
Blijf op de hoogte via Facebook

Wil jij op de hoogte blijven van alle Acties en Evenementen van Steegenga Mode? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina en klik op die volgknop. Zo mis je geen enkel nieuwtje over de evenementen van Steegenga Mode. Op onze Facebookpagina komt ook allerlei fashioninspiratie voorbij. Hier delen we mooie foto’s en inspirerende video’s van de nieuwe modecollecties en van onze winkel. Klik hier om het te ontdekken of ga naar facebook.nl/steegengamode. 

 
Instagram voor "insta fashion"

Voor de echte fashionista’s onder ons is het leuk om ons op Instagram te volgen. Hier laten we vooral damesmode zien, maar af en toe ook hippe mannenmode. Trendmerken zoals onder andere Fabienne Chapot, Colourful Rebel, Mosh Copenhagen, YAYA, Only en Loavies komen hier bijvoorbeeld voorbij. Elke week proberen we jou te inspireren met modelfoto’s, quotes en flatlays van mooie setjes. Ook op Instagram Stories geven wij jou een flinke portie fashion. Per week staat een andere kleur centraal die gekoppeld is aan een bepaald modethema of hippe trend. Op Instagram TV plaatsen wij iedere week onze nieuwste Stylevideo, dus houd dit ook in de gaten. Zo mis je geen enkele trend! Klik hier of zoek op Instagram naar Steegengamode_Balk.                                                                       

Momenteel is de winkel helaas gesloten, maar niet getreurd, want via Instagram kan je gewoon bestellen. Dus zie je iets leuks voorbijkomen, aarzel dan vooral niet en een stuur een DM, dan sturen wij het naar je op.

 
Digitale post van Steegenga Mode via email

Wil jij geen actie missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en loop geen korting mis. Wekelijks sturen we jou een nieuwsbrief via de email. Wij houden je op de hoogte wanneer de nieuwste collecties van jouw favoriete merken binnen zijn, welke acties en evenementen er in de winkel zijn, wanneer de opruiming begint. Kortom, wij houden jou up to date van al onze nieuwtjes die jij niet wil missen. Ben je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief van Steegenga Mode, maar lijkt je dit wel wat? Dan kun je je op onze website aanmelden. Scroll helemaal naar beneden naar het zwarte vlak en vul je e-mailadres in bij het witte balkje.