Voorjaar Trends 2022

Door Steegenga Mode - 04 april 2022 -
Voorjaar Trends 2022

Het zonnetje begint te schijnen, het wordt langer licht en de temperaturen gaan omhoog: het is voorjaar! Tijd voor de grote schoonmaak door jouw kledingkast en het toevoegen van nieuwe items. Het aanbod aan kleding is enorm en dit maakt de keuze erg lastig. Weet jij nou niet waar je moet beginnen? Lees dan verder, want in dit blog bespreken wij verschillende nieuwe trends voor het voorjaar/zomer 2022. Laat je inspireren en shop de leukste voorjaarsitems bij ons in de collectie.

 
Trenchcoats met een twist

De trenchcoat is terug van weggeweest! De klassieke beige jas zal nooit geheel uit de mode zijn, en dit jaar is dit item in een nieuw jasje gestoken. Er zal gespeeld worden met vormen, kleuren en verrassende toevoegingen; een trenchcoat met een twist. Deze jassen zijn eindeloos te combineren en zijn nooit een foute keus. De jas combineert modieus met zowel een sportieve als feest outfit en draagt heerlijk. Ga jij voor de klassieke trenchcoat zoals deze van Someday of omarm jij deze trend en kies jij een trenchcoat met een twist, zoals deze van Rino en Pelle.

Shop The Look
 
Colorblocking

Dit jaar staat in het teken van kleur. Kleur, kleur en nog eens kleur: dat is precies wat de color blocking trend inhoudt. Maar in plaats van één kleurtje in je outfit, combineren we meerdere kleuren met elkaar. Je kan voorzichtig beginnen door kleuren te combineren die dichter bij elkaar liggen, zoals beige en blauw of rood en roze. Maar durf jij deze trend met beide handen aan te pakken kun je gaan voor een te gekke combinatie van roze en groen. Om goed te beginnen lichten wij een aantal items voor je uit waar je perfect mee kunt color blocken. Deze top van Geisha heeft een intens groene kleur die makkelijk met alles te combineren is, zoals bijvoorbeeld met deze roze blazer van Only.

Shop The Look
 
Boterachtig geel

Dit jaar is botergeel dé trendkleur voor het voorjaar en de zomer 2022. En dat vinden we ook helemaal niet zo gek; de kleur geel straalt vrolijkheid en rust uit. Je krijgt een instant zomergevoel bij het dagen van deze prachtige kleur. De kleur geel is ook nog eens heel goed te combineren met allemaal verschillende kleuren. Het licht een donkere outfit op en maakt een lichte outfit zacht. Bij ons in de collectie wordt de kleur geel rijkelijk omarmt, zo hebben wij deze botergele anglaise blouse van Freebird of ga voor een heerlijke trui zoals deze van Moss Copenhagen.

Shop The Look

 
Voorjaar bij Steegenga Mode

Ben jij na het lezen van dit blog geheel geinspireerd en wil je onze voorjaarscollectie in de winkel komen bekijken? Dat kan! Elke week ontvangen wij nieuwe items die helemaal in style zijn voor het voorjaar. Specifiek naar iets op zoek of even lekker rond kijken? Onze medewerkers staan voor jou klaar om aan jouw wensen te voldoen. Veel shopplezier!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.

Shop de nieuwe collectie