Your Wedding Story.... Bruiloftsgasten | Dames

Door Steegenga Mode - 22 april 2022 -
Your Wedding Story.... Bruiloftsgasten | Dames

Wat trek je aan als gast naar een bruiloft? Heb jij sinds het op de mat vallen van de uitnodiging al kledingstress? Dat snappen we! Een bruiloft is een speciale gelegenheid en dan wil je er natuurlijk op je best uit zien. Maar wat trek je dan aan? Als er een dresscode is, kun je daar je outfit op afstemmen. Maar als er geen dresscode is? Wat draag je dan? Wij helpen jou graag en delen daarom inspiratie om er op je best uit te zien tijdens de bruiloft. Laat je inspireren en shop de nieuwe collectie bij Steegenga Mode.

 
Naar de bruiloft als daggast

Gaat één van je beste vriendinnen of familieleden trouwen? Dan is de kans groot dat je de hele dag op de bruiloft aanwezig bent. Voor deze bijzondere gelegenheid mag jij dus best uitpakken. De zoektocht naar de perfecte jurk kan beginnen! Maar waar begin je dan? Een grote invloed op de keuze van jouw jurk is het seizoen waarin de bruiloft plaats vindt. Is de bruiloft in de winter? Kies voor een maxi jurk met lange mouwen. Een maxi-jurk staat altijd erg stijlvol. Zeker in een mooie pastelkleur of met een frisse bloemenprint is die helemaal leuk! Toch meer fan van een korte jurk? Vergeet je panty dan niet ;) Wanneer je duidelijk hebt hoe en waar de bruiloft plaats vindt kun jij je zoektocht naar een jurk echt starten. Wij lichten graag een paar jurken voor je uit. 

 
 
Naar de bruiloft als avondgast

Voor het feest in de avond kun je vaak 'coctail' als dresscode aanhouden. Draag je mooiste jurk, combineer deze met een paar hakken en you are ready to go! Een absolute no go voor het kiezen van de kleur van de jurk is wit, dit is dé kleur van de bruid. Ook voor het kiezen van een avondjurk zijn de mogelijkheden eindeloos! Ga je voor een lange jurk met mooie decolleté? Of kies je voor dat classy korte jurkje. Draag vooral iets waar jij je goed in voelt, dan straal je pas echt!

Kijk hier voor meer jurken. 
 
Niet zo'n fan van jurken?

Ga voor een jumpsuit! Deze staan prachtig, zitten heerlijk en passen werkelijk bij elk thema! Je kunt hierbij gaan voor een fel kleurtje of printje, maar voor het feest 's avonds mag zwart tegenwoordig ook, chique! Stijl de jumpsuit af met een riempje en hakken, helemaal bruiloft ready! 

Kijk hier voor meer jumpsuits.
Kom langs bij Steegenga Mode!

Bij Steegenga Mode helpen wij jou graag de perfecte outfit uit te zoeken voor die aankomende bruiloft. Specifiek naar iets op zoek of even lekker rond kijken? Onze medewerkers staan voor jou klaar om aan jouw wensen te voldoen. Veel shopplezier!

Kijk hier voor een overzicht van onze openingstijden.

Shop de nieuwe collectie