Naar boven

Dames mode

 
Gemakkelijk bestellen en reserveren van dameskleding bij Steegenga Mode

Kom je iets leuks tegen op de website en ben je op slag verliefd? Bestel dan gemakkelijk en snel op onze site. Wil je toch liever in de winkel komen passen, dan kan dit natuurlijk altijd. Wil je er zeker van zijn dat jouw maat nog in de winkel hangt reserveer hem dan alvast op de website, dan houden wij hem vier dagen voor je achter.

 
Groot aanbod aan damesmerken

Steegenga Mode heeft een groot aanbod aan modemerken voor dames en heren, wel meer dan 100! Op de site kun je al een aantal merken bestellen vanuit je eigen huis. Steegenga Mode houdt de trends goed in de gaten, dus komen er ook steeds nieuwe merken voor dames bij, dit alles om ervoor te zorgen dat jij er helemaal trendy bij kunt lopen. Hier zijn een aantal vrouwenmerken die wij zoal verkopen: Fabienne Chapot, Studio Anneloes, Frank Walder, Loavies, Opus, Colourful Rebel, Expresso en nog veel meer. Of kom naar onze winkel in Balk. Onze modeprofessionals staan graag voor je klaar om jou te helpen met het vinden van jouw perfecte outfit!

 
Look of the day

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends? Laat je dan inspireren door onze social media kanalen en de ‘look of the day’ op onze website. Hierin worden items van de nieuwste collecties in mooie combinaties getoond, zodat jij op de hoogte bent van de laatste trends. Zit er een item tussen die niet op de website staat maar die je wel graag in huis wilt hebben? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0514-602093 of een mailtje te sturen naar: klantenservice@steegengamode.nl.