Naar boven

24/7 ONLINE SHOPPEN


Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk online van dienst te zijn. Op onze webshop vind je onze artikelen uit de winkel. Bestel je online? Dan bestel je direct uit onze winkelvoorraad en dat betekent voor ons een fijne support. Je kunt ons op werkdagen altijd telefonisch bereiken voor vragen of advies. Daarnaast hebben wij hele leuke social media kanalen. Volg deze vooral en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Steegenga Mode!
 
Steegenga Mode Online

Onze webshop is ruim gevuld met de mooiste dames- en herencollectie. Shop dus eenvoudig vanuit huis met de service die u van Steegenga Mode gewend bent!

Winkelen op afspraak

Heb jij zin om de nieuwe mode te ontdekken, ben je toe aan een nieuwe broek of kunnen wij jou helpen met kledingadvies voor het nieuwe seizoen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om te winkelen bij ons in Balk en plan snel jouw afspraak bij ons in!

Telefonisch bereikbaar

Op werkdagen zijn wij tussen 09:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen of persoonlijk advies. U kunt ook een afspraak maken om telefonisch bij ons te winkelen.

 
Voor jezelf of voor een ander!

Op zoek naar een cadeau voor een kennis, vriendin of familielid? Denk eens aan een cadeaubon van Steegenga Mode! We kunnen het inpakken als een brievenbuspakketje, zodat je het coronaproof kan geven aan de ontvanger. Ook leuk om aan jezelf te geven, zodat je straks lekker in de nieuwe collectie kan komen shoppen zodra onze winkel weer open is. Een cadeaubon is mogelijk voor ieder gewenst bedrag en is te bestellen via klantenservice@steegengamode.nl of bel naar 0514-602093.

Online Acties

Zoals u van ons gewend bent, blijven wij u verrassen met leuke acties. Ook online zullen we er voor zorgen dat u met plezier kunt winkelen.

Volg ons op Social Media

Volg ons op Facebook en Instagram (@steegengamode_balk). Zo blijf je elke dag op de hoogte van nieuws rondom Steegenga Mode en ben je er als eerste bij als er een leuke actie is!

Scan de QR code in de etalage

We kunnen je helaas niet ontvangen in de winkel, maar het is zeker de moeite waard om naar onze winkel toe komen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de winkel laten wij inspirerende mode zien in onze etalages. De setjes op de poppen worden regelmatig vernieuwd. 

Scan de QR code bij de etalagepop en bekijk direct de winkelvoorraad van de artikelen. Plaats jouw bestelling en wij bezorgen het zo snel mogelijk bij jou thuis. 

Maak een afspraak

Shop je liever niet online of kan je wel wat advies gebruiken tijdens het winkelen? Maak een afspraak voor een telefonische shopsessie.

Je wordt dan gebeld door één van onze verkoopmedewerkers. Tijdens het telefoongesprek is de verkoopmedewerker in onze winkel op zoek naar jouw gewenste artikelen. Dit kan eventueel via videobellen zodat je live kunt meekijken.

Outfit inspiratie

Heb je onze pagina ''Shop The Look'' al eens bekeken? Hier vind je heel veel leuke outfit inspiratie. Ook in onze winkel blijven wij onze etalages vernieuwen. Dus maak gerust een wandeling in Balk en laat je inspireren!