Naar boven

Bestellen en Afhalen

Online bestellen en afhalen bij onze winkel!

Wil je je online bestelde artikelen bij onze winkel komen afhalen? Dat kan! Kies dan in het bestelproces voor ''afhalen in de winkel'' en wij sturen je een mail zodra je pakketje klaar ligt. Je pakketje kun je op werkdagen afhalen tussen 09:30 uur - 17:00uur.

 
Online bestellen en afhalen.

Ook bij ons kun je jouw online bestelde artikelen komen afhalen bij onze winkel in Balk. Dat is handig wanneer je in Balk woont of in de buurt van Balk. Maar ook wanneer je verderweg woont is een tripje Gaasterland zéker geen straf. je kunt hier heerlijke wandelingen maken in de bossen en op de route haal je meteen je online bestelling bij ons op! Gezellig, gezond en makkelijk.

Wanneer je een online bestelling bij ons plaatst kies je bij verzendwijze voor ''afhalen in de winkel''. Onze medewerkers zoeken de door jou bestelde artikelen op en sturen je een mail zodra je bestelling klaar ligt. Op werkdagen tussen 09:30 uur en 17:00 uur kun je jouw pakketje aan de achterzijde van onze winkel afhalen. Je kunt op de bel drukken en dan doen we open. De betaling heb je dan al online gedaan dus aan de deur is het alleen het pakketje overhandigen en je kunt verder. Zie plattegrond kaartje voor de locatie!

Mocht je verder nog vragen hebben over bestellen en afhalen dan kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon:
0514-602093 of mail naar klantenservice@steegengamode.nl.