Naar boven

Heren mode

 


 
 
Gemakkelijk bestellen en reserveren van herenkleding bij Steegenga Mode

Kom je iets leuks tegen op de website dan sturen we het graag naar je toe. Plaats jouw bestelling gemakkelijk en snel op onze site. Wil je toch liever in de winkel komen passen, dan kan dit natuurlijk altijd. Wil je er zeker van zijn dat jouw maat nog in de winkel hangt reserveer hem dan alvast op de website, dan houden wij hem vier dagen voor je achter.

 
Groot aanbod aan herenmerken

Steegenga Mode heeft een groot aanbod aan merken, wel meer dan 100! Op de site kun je al een aantal merken bestellen vanuit je eigen huis. Steegenga Mode houdt de trends goed in de gaten, dus komen er ook steeds nieuwe merken voor heren bij, dit alles om ervoor te zorgen dat jij er helemaal trendy bij kunt lopen. Hier zijn een aantal mannenmerken die wij zoal verkopen: Ballin, PME Legend, Meyer, Tommy Hilfiger, Beaumont, Butcher Blue en nog veel meer. Of kom naar onze winkel in Balk. Onze modeprofessionals staan graag voor je klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies.

 
Inspiratie op doen

Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste collectie, beste acties en de nieuwtjes van Steegenga Mode? Schrijf je dan in voor onze e-mailnieuwsbrief. Ben je opzoek naar artikelen die je niet kunt vinden op onze website, wil je persoonlijke modeadvies op afstand of heb je een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0514-602093 of een mailtje te sturen naar: klantenservice@steegengamode.nl.