Naar boven

Corona Informatie

Vanwege de bijzondere situatie rondon het coronavirus(COVID-19) hebben wij helaas moeten besluiten om de winkel vanaf dinsdag 24 maart te sluiten. Hoe lang we dicht zullen blijven, kunnen we nu nog niet zeggen. De huidige situatie roept natuurlijk veel vragen op bij onze klanten. Op deze pagina houden we je op de hoogte welke ontwikkelingen van invloed zijn voor onze winkel en welke maatregelen wij treffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij laten ons hierin goed voorlichten door INRetail.

Update vanuit INRetail: ''Wij werken samen met het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid aan duidelijke richtlijnen voor de retail zodat de veiligheid van klanten, medewerkers en de samenleving voorop staat en we tegelijkertijd geen onnodige schade toebrengen aan de economie.''

Voor nu betekent dat voor Steegenga Mode:

De winkel is gesloten.

Vanaf dinsdag 24 maart zal onze winkel in Balk zijn gesloten. Wij vinden het niet langer mogelijk om onze winkel op een veilige manier open te houden. Het belang van de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers staat voorop. Het was een zeer moeilijk besluit om te nemen, maar wij zijn ons dermate bewust van de adviezen van het RIVM en nemen onze verantwoordelijkheid wanneer het gaat om het navolgen van deze maatregelen. Tot en met wanneer onze winkel dicht zal blijven, kunnen wij nu nog niet zeggen. We zullen je op de hoogte houden zodra er ontwikkelingen zijn.

Wij willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en hopen een ieder snel weer te kunnen ontvangen in onze winkel.

 
Online bereikbaar.

Onze klantenservice blijft bereikbaar en je kan altijd terecht op onze website en social media kanalen voor de nodige mode-inspiratie.

Online bestellen via onze website en social media is wel mogelijk. Zie je iets leuks? Doe ons dan een berichtje. Bestellingen of artikelen van de vermaakservice kunnen op afspraak worden afgehaald. Mail hiervoor naar klantenservice@steegengamode.nl.

We houden afstand.

Ligt er nog een artikel voor je klaar bij ons in de winkel dan kun je een afspraak maken om het af te halen. In dat geval hanteren we wel de maatregel om minimaal 1,5 meter afstand te houden. 

 
Hygiene en veelvuldig handen wassen.

Wij dragen zorg voor een uitermate goede hygiene. Er wordt extra veel schoongemaakt met extra aandacht voor contactpunten. Onze medewerkers wassen en desinfecteren regelmatig hun handen en na elk contact worden handen gedesinfecteerd.