Naar boven

De winkel is open!

Steegenga Mode Friesland
 
Beste Steegenga Mode klant,


Wij hanteren weer de gewone openingstijden voor onze winkel.

Zo kunnen wij onze klanten veel momenten aanbieden waarop zij graag naar onze mooie winkel kunnen komen. 

Zoals u leest is onze winkel open en uiteraard hanteren wij hierbij de richtlijnen van het RIVM, zodat u met een gerust hart bij ons kunt komen winkelen. Wij vertrouwen er op dat u als klant ook de maatregelen in acht neemt. Zo blijven we goed op elkaar passen. Wanneer u een bezoek aan onze winkel brengt, kunt u de volgende maatregelen verwachten:


1. Onze medewerkers verwelkomen u graag met een glimlach en natuurlijk op gepaste afstand. Wij vragen u ook om deze afstand te respecteren en te hanteren.

2. Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren.

3. Kom zo veel mogelijk alleen of neem maximaal 1 persoon mee. 

5. In deze periode vragen wij u om te pinnen of contactloos te betalen. 

6. Onze kassamedewerker zit afgeschermd achter plexiglas.

7. Uiteraard voorzien wij in uitstekende hygiëne. Naast de standaard hygiëne maatregelen worden contactpunten de hele dag door gedesinfecteerd.

8. Ons Café De Steeg zal in ieder geval tot en met 1 september gesloten zijn.

9. Bent u verkouden of niet fit? Kom dan een andere keer!Wanneer we met zijn allen de verantwoordelijkheid nemen, kunnen we u gewoon welkom heten in onze winkel en u laten genieten van de mooie nieuwe mode! Want zeg nou zelf, dit heerlijke zonnetje zorgt wel voor zin in zomermode.

In deze tijd krijgen wij veel vraag naar wanneer de beste tijd is om naar de winkel te komen. Hier kun je een grafiek vinden die je kan gebruiken om jouw bezoek aan onze winkel te plannen op een rustiger tijdstip. Zo zijn de ochtenden over het algemeen rustiger. En zijn de koopavonden ook prima momenten om naar onze winkel te komen. 

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! U kunt altijd even bellen naar: 0514-602093

  Graag tot ziens! 

Met een hartelijke groet,

Uw Steegenga Mode Team.