Naar boven

Nieuwe mode voorjaar/zomer 2018

De nieuwste mode shop je bij Steegenga Mode

Krijg jij bij iedere zonnestraal ook meer en meer zin in het voorjaar? De mode is er klaar voor! Je shopt bij Steegenga Mode de nieuwste items in de hipste kleuren en volgens de nieuwste fashion trends. Heerlijk toch die nieuwe collectie?

Ben je op zoek naar dames- of herenmode? Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie van jouw favoriete merk? Zowel online als bij ons in de winkel vind je de nieuwste mode van topmerken zoals voor dames Expresso, Penn & Ink N.Y, Sandwich, Geisha, Tramontana en Maison Scotch. Voor mannen hebben wij onder andere de topmerken PME Legend, Vanguard, Cast Iron en zeer binnenkort Tommy Jeans!

 

Nieuwe collectie online én in onze winkel

De collectie van onze webshop kan verschillen van de collectie in de winkel, dus shop gerust bij beide! Wil jij weten of het artikel dat jij online hebt gespot ook bij ons in de winkel hangt? Neem dan gerust contact met ons op via webshop@steegengamode.nl of bel 0515-602093. 
Wist je dat je ook de webshop items bij ons in de winkel kan passen? Hoe? Plaats hier op onze webshop een bestelling met jouw favoriete items. Kies als bezorgmethode de kosteloze optie: "afhalen in de winkel". Zodra jouw bestelling klaar ligt, kom je bij ons langs in Balk en dan staan onze medewerkers voor jou klaar om je te adviseren. Tot snel!