Naar boven

Persoonlijke service

Service is niet dat wat wij beloven… service is dat wat klanten bij ons ervaren en waarderen.


Deskundigheid

Velen van ons werken al jaren met veel plezier in de mode en/of hebben er een specifieke opleiding voor gevolgd. Daarnaast bezoeken wij twee keer per jaar de Modefabriek in Amsterdam, worden we intern opgeleid tijdens de kick off van het modeseizoen en bezoeken we trend- en merkpresentaties, seminars en cursussen die ons verdiepen in ons vakgebied.

Je mag er dus op vertrouwen dat je bij Steegenga Mode op het juiste adres bent om de laatste trends in mode te kunnen beleven.

Ook weet iedere modespecialist hoe wij jóu het beste kunnen kleden, welke kleuren bij je passen, welke pasvormen jouw lichaamsvormen goed doen en welke mode-items jou op je mooist laten uitkomen. Is die broek net te lang? Geen probleem! Wij weten precies hoe we deze moeten afspelden voor het vermaak, zodat jouw nieuwe broek jou perfect past.

Ruim 100 merken onder 1 dak

Bijna de hele familie kan bij ons terecht voor mooie mode. Ruim honderd modemerken dames- en herenkleding onder één dak. Dat maakt samen winkelen nog leuker. De afdelingen zijn ruim opgezet en voorzien van inspirerende presentaties. Wip even langs tijdens een fietstochtje door Gaasterland of stap uit je bootje vanaf de Luts zo binnen en bewonder straks elkaars nieuwe outfit. Geniet van de ongedwongen sfeer en een gratis kop koffie of thee. Gewoon in één winkel! Dat is toch dubbel genieten, want zo blijft er tijd over om nog meer leuke dingen te doen in onze mooie Friese omgeving.

Parkeergelegenheid
Niet eindeloos zoeken naar een parkeerplek of in de kou staan bij een parkeermeter. Aan de achterzijde van de winkel van Steegenga Mode ligt op een paar stappen afstand een ruime eigen parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid, wel zo makkelijk! Uiteraard is dit gratis. In Balk is parkeren op alle parkeerplekken gratis.

Retourbeleid

Zit die bij ons gekochte broek toch niet zo lekker thuis als gedacht? Of paste dat meegenomen overhemd voor je partner niet goed? Blijkt de rits plots niet meer te werken….?

Onze klanten zeggen ons regelmatig hoe blij zij zijn dat wij altijd zo goed met hen meedenken en problemen naar tevredenheid oplossen. Ruilen, oplossen of geld terug (ook terugpinnen) zorgen altijd voor een lach bij onze klant. Ons advies is dan ook: áls er iets is, kom alsjeblieft snel bij ons langs! Samen komen we altijd tot een goede oplossing.Maar het meest belangrijk…

Wat misschien het meest wordt gewaardeerd is ons team. Service zijn geen dingen. Service dat zijn mensen. Mensen die echt graag voor je klaar staan, je willen verrassen, je herkennen en met je meedenken. We zien er dan ook naar uit om jou dié service te laten ervaren.