Naar boven

YAYA the brand

YAYA the brand

YAYA is een stijlvol modemerk ontworpen voor de positieve vrouw. Bij ons in de winkel vind je de Shop-in-Shop van YAYA. Een bezoekje is zeker de moeite waard. Bekijk in onderstaand aanbod alvast de winkelvoorraad of bestel gelijk jouw nieuwe YAYA items online. 

 

YAYA the brand
YAYA is een stijlvol modemerk ontworpen voor de positieve vrouw. Het merk bestaat al sinds 1992 en is ontstaan met het idee om fijne authentieke kleding te creeëren voor de moderne en positieve vrouw. Inspiratie voor de collecties komt vanuit de hele wereld, maar het merk is van oorsprong Nederlands. De pasvormen passen daarom ook erg goed bij de Hollandse vrouw.

YAYA voor jou?
Het merk YAYA is er niet voor één type vrouw of voor een specifieke leeftijdsgoep. YAYA is voor iedere vrouw, van welke leeftijd dan ook, die graag comfortabele en aantrekkelijke mode draagt van een goede kwaliteit. Bewust stijlvol en nonchalant gekleed, dat is wat je met de kleding van YAYA bereikt. YAYA laat zich inspireren door de nieuwste modetrends en vertaalt haar ontwerpen vervolgens naar een draagbare items voor de moderne vrouw.

YAYA collecties
Ieder seizoen bestaat de collectie van YAYA uit meerdere leveringen. Waarbij iedere levering past bij de tijd en kleuren van de betreffende periode en aansluit bij jouw mode-behoeftes van dat moment. Iedere levering sluit ook op elkaar aan, waarbij de kleuren elkaar opvolgen en je mooie combinaties kunt maken met artikelen uit verschillende leveringen. 
Waar YAYA vroeger bekend was van haar uitstekende basis items, is het merk nu uitgegroeid tot mode merk met een complete collectie. Een prachtige YAYA broek combineer je met een mooie blouse uit dezelfde collectie en maak jouw nieuwe set af met een goed jasje van YAYA. Verder biedt YAYA ook trendy mode- en woonaccessoires aan. Waardoor je het YAYA gevoel verder kunt doorvoeren in jouw lifestyle.

Bestel YAYA online bij Steegenga Mode
Bij Steegenga Mode vind je de nieuwste collectie van YAYA in de winkel en hier op de webshop. Bij ons in de winkel vind je de Shop-in-Shop van YAYA. Een bezoekje is zeker de moeite waard. Bekijk in onderstaand aanbod alvast de winkelvoorraad of bestel snel jouw nieuwe YAYA items online. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld = de volgende dag in huis. Verzending én retour is altijd gratis op onze webshop. 

Klik hier voor het gehele online aanbod dames collectie.