Black Friday


Black Friday - Vrijdag 26 november

Aanstaande vrijdag, 26 november, is dé winkeldag van het jaar! Met alle leuke kortingen is het de ideale dag om jouw kerstcadeaus in te kopen en uiteraard iets leuks voor jezelf te scoren. Ook bij Steegenga Mode profiteer van je van heel veel voordeel. Wij vinden één dag te kort, dus wij hebben meerdere dagen acties. Veel shopplezier!Outlet @ Steegenga Loods

Pak 50% en 70% korting in onze Outlet in de Steegenga Loods! Onze loods in Balk hebben wij weer omgebouwd tot Outlet en op 25, 26 en 27 november 2021 doen wij 3 dagen de deuren open. Donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 november is onze Outlet geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op alle herenkleding in de Outlet geven wij 50% korting en alle dameskleding in de Outlet shop je met maar liefst 70% korting.

Meer informatie
 
Online 50% korting

Online shop je heel veel dames- en herenmode voor de helft van de prijs! Bestel 3 of meer Black Friday items en krijg ook nog eens 10% extra korting! Deze korting wordt automatisch verrekend in jouw winkelmandje.

Basis- en nieuwe collectie is uitgesloten van de actie. Let op: deze actie is alleen online geldig. Deze Black Friday artikelen kan je alleen bestellen via onze webshop en vind je niet bij ons in de winkel.

Shop online