HEREN DEALS


HEREN DEALS 

Ontdek nu alle acties voor heren op onze webshop en in onze winkel. Tot en met 5 juni 2022 krijg je veel voordeel op verschillende merken. Overhemden, shorts, polo's en t-shirts, je koopt ze nu heel voordelig. Onder andere PME, NZA New Zealand Auckland en No Excess doen mee met de acties. Bekijk ze allemaal hieronder!

PME LEGEND

Krijg nu op verschillende t-shirts, polo's en shorts van PME Legend €10,- korting! Er is keuze uit meerdere kleuren en dessins, bekijk ze hieronder. 

Shop PME Legend
NO EXCESS 

Tot en met 5 juni krijg je op geselecteerde items van No Excess €10,- korting! Ook in onze webshop koop je t-shirts, polo's en shorts nu met korting.

Shop No Excess

NEW ZEALAND AUCKLAND

New Zealand Auckland komt deze zomer met een super gave deal! Namelijk een polo en een short samen voor €99,90. Dat is €30,- korting!

Shop NZA
  
R.B. BOSTON / GIORDANIO

Je koopt nu twee overhemden van R.B. Boston en Giordano voor maar €79,95! In plaats van €99,90! Kom naar de winkel voor deze actie.

Shop hier
CAVALLARO

De nieuwe Cinque collectie van Cavallaro koop je nu met €10,- korting. In deze collectie vind je verschillende t-shirts, polo's, hoodies en shorts in pastel kleuren.

Shop Cavallaro