Online reserveren

Online reserveren

Welkom op onze website! Hier kun je alvast een kijkje nemen in onze fantastische modecollecties. Uiteraard is het mogelijk om de items gelijk te bestellen. Dan sturen we de bestelling zo snel mogelijk naar je op. Kom je het liever bij ons in de winkel passen? Dan kun je ook kiezen voor de optie "online reserveren". Hierdoor weet je zeker dat jouw maat van de gewenste artikelen voor je klaar hangen bij ons in de winkel. 

Hoe werkt het?

- Klik op het artikel van jouw keuze.

- Klik op de button Reserveer in winkel.

- Klik daarna de gewenste maat aan.

- Vul de verplichte velden in en klik daarna op de groene button Reserveren

Je krijgt hierna een melding dat de reservering is ontvangen. Per mail ontvang je een bericht met jouw reserveringsnummer en een overzicht van de/het artikel(en) die je hebt gereserveerd. Zodra het mode item in de winkel voor je klaar hangt, krijg je opnieuw een mail. Je hebt nu drie dagen de tijd om het artikel bij ons te komen passen of af te halen. Veel shopplezier!

Heb je nog vragen? Lees hier de meest gestelde vragen of mail naar klantenservice@steegengamode.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0514 - 60 20 93.

Op onze webshop vind je een selectie van ons assortiment. Niet de gehele collectie is online zichtbaar, dus kom ook gezellig bij ons winkelen in Balk en ontdek nog meer merken en al onze modecollecties.