Prijslijst

Vermaakservice Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode voorzien wij jou graag van persoonlijk advies. Zien we dat een broek iets te lang is of een jasje nog schoudervullingen nodig heeft? Dan adviseren wij onze klanten graag zodat hun nieuwe kleding perfect past. Nagenoeg alles is mogelijk op het gebied van kleding vermaak bij onze vermaakservice. Wij zien onze klanten graag tevreden de deur uit gaan en willen dat je lang plezier zult hebben van jouw nieuw gekocht kleding. Daarom is onze vermaakservice geheel gratis voor vaste klanten uit ons klantenbestand en indien het een artikel betreft uit nieuwe collecties.  

 
Kleding die bij Steegenga Mode is gekocht.

Indien het een artikel is met korting of uit de uitverkoop dan gelden dezelfde prijzen als voor artikelen die wel bij ons zijn gekocht, maar ouder dan twee jaar zijn. Hiernaast zie je de prijzen van veelvoorkomende vermaakmogelijkheden. Dit zijn vanaf prijzen, dus het is mogelijk dat hier nog kosten bijkomen. 

 
Kleding die niet bij Steegenga Mode is gekocht.

Onder het motto "Waardeer het, repareer het" van SIRE kun je bij ons ook terecht voor het repareren en vermaken van kleding die niet is gekocht bij Steegenga Mode. Kom gerust langs bij ons in de winkel dan bespreken we samen de mogelijkheden. Hiernaast vind je al een aantal prijzen, maar het kan zijn er nog kosten bijkomen.