Vacature coupeur/coupeuse

Werken bij het naaiatelier van Steegenga Mode

Bij Steegenga Mode werken we met een enthousiast en deskundig team van bijna 40 medewerkers. Met veel plezier zorgen we er samen elke dag weer voor dat de klant zich meer dan welkom voelt in onze mooie winkel in Balk, Friesland. Alle medewerkers van Steegenga Mode werken met elkaar samen, van inkoop tot goederenbeheer, van winkelvloer tot atelier, van administratie tot webshop. Alle collega's vormen samen met elkaar een uniek team. Regelmatig zoeken wij nieuwe enthousiastelingen om ons mode-team te versterken.

Onderstaande vacature is inmiddels vervuld, maar wil jij werken bij Steegenga Mode? Kijk dan snel bij onze openstaande vacature(s) of stuur een open sollicitatie naar ingrid@steegengamode.nl.

 

Coupeur of coupeuse bij Steeganga Mode

Als coupeur(m/v) bij Steegenga Mode draag je bij aan de persoonlijke service, goede kwaliteit en het vakmanschap waar onze winkel om bekend staat. Je werkt samen met ons team van modeadviseuses om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen en een geweldige winkelervaring te bieden. Je zult verantwoordelijk zijn voor het aanpassen, repareren en op maat maken van kleding. Met jouw nauwkeurigheid en oog voor detail zorg je ervoor dat elk kledingstuk perfect past en er verzorgd uitziet.  

Bekijk meer informatie over ons naaiaterlier
 
Functieomschrijving
  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse naaiwerkzaamheden, waaronder het aanpassen en verstellen van kledingstukken, het maken van maatwerk en het repareren van beschadigde kleding.
  • Je kunt goed omgaan met verschillende stoffen en hebt kennis van verschillende naaitechnieken.
  • Je werkt nauw samen met onze verkoopadviseurs en klanten om ervoor te zorgen dat alle wensen en eisen worden begrepen en gerealiseerd.
 
Functievereisten
  • Uitstekende vaardigheden op het gebied van naaien, verstellen en maatwerk.
  • Kennis van verschillende stoffen en ervaring met verschillende naaitechnieken.
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om goed samen te werken binnen een team.
  • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid om onder druk te werken.
  • Beschikbaar op maandag en donderdag en bereid om in het weekend te werken.
 
Wat bieden wij?

Onze kledingwinkel is een inspirerende werkomgeving met een enthousiast team. Wij bieden een professioneel naaiatelier als werkplek, deze werkplek deel jij met twee andere collega coupeuses die hier op de andere dagen werken. In ons naaiatelier heb jij de mogelijkheid om te werken aan mooie kledingstukken en maatwerk voor onze klanten. Hiervoor krijg jij een marktconform salaris dat past bij je ervaring en vaardigheden. Verder krijg je 2x per jaar een kledingbon en vieren we behaalde doelstellingen met elkaar.

 
Kom jij werken in ons naaiatelier?

Steegenga Mode is een dames- en herenmodezaak in Balk waar bijna elke generatie voor mode op de juiste plek is. Op onze drie damesafdelingen, drie herenafdelingen én webshop vind je de nieuwste modetrends terug in een inspirerend aanbod van meer dan 100 modemerken en verschillende stijlen. Wij houden ervan om onze klanten te verrassen: op het gebied van mode, met aantrekkelijke acties, leuke events, maar vooral ook door de persoonlijke, enthousiaste en professionele manier waarop we onze klanten graag helpen.

Past deze functie helemaal bij jou? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar:

Steegenga Mode
t.a.v. Ingrid Leenstra
ingrid@steegengamode.nl